Nemačka štampa: Vučić hoda po geostrateškom konopcu dok se predstavlja kao „branilac srpskih interesa“

Ostavite komentar

  1. Nije srbija kriva za nista i svoju zemlju i narod treba da brani to jeste njeno pravo u svojoj zemlji i njena obaveza sto treba da radi !!!

  2. Neka se nemacka bavi svojim emigrantima i ostalim problemima u svojon zemlji i neka ne dele oni nasu teritoriju

  3. Ima li tu negde da upravo zapad podrzava Vucica jer radi sta se od njega trazi ( osim sankcija Rusiji)? Gde je tu pomenuta cinjenica da na Balkanu imamo diktatorski rezim. Kakvo prosirenje, kad je 1.covek Srbije sef mafije u Srbiji?!

  4. Evropa se bori sa svojim velikim slabostima koje su došle do izražaja u ovoj krizi pa nije od pomoći ni u jednom konfliktu

  5. Zasto se zapad brine zbog aerodroma u Trebinju ako planira samo 100 km juznije veliku NATO bazu u Albaniji a i baza Avijano nije daleko….klasicno licemerije i opstrukcija razvojnih trendova Republike Srpske

  6. Pravi tekst koji odslikava stanje u našoj zemlji pod sloganom Karlobag – Virovitica- Banija – Kordun. Zato smo tu gde jesmo. Izvan svih svetskih mapa, izolovani na jednom „pustom“ ostrvu.

  7. Vucica odnah uhapsiti zbog izdaje Srbije,Kosmeta,Crne Gore,Bosne,Raske.Sve srpsko je izdao.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.