Nemački mediji: Čini se da Srbija više nema kontrolu nad koronom

Ostavite komentar


  1. Tipična cnn-ovska ratna propaganda,sećamo ih se iz 1999. i ranije!!!!

    1. Antižuti, pišete primitivne gluposti! Ostavite sebi socrealističke laži i napola izrečene insinuacije u smislu, eto da smo mi ostali na vlast bilo bi sve lepše i bolje! Priče za polupismene, bake, deke i njihove unuke! Nijad niste sjašili sa vlasti, čak ni u mesnim zajednicama! Sve što se događa narodu, je ogledo vašeg „uspeha“! Zato je bolje da mirni sjašete s vlasti i polako u zabozav! Druga su vrenena i traži se nešto druo, sa daleko kompententnijim ljudima od vas i vaših poslušnika , koji ste unakazili državu.

    2. Ne lupaj, kako te nije sramota, sve su vama drugi krivi samo ste vi jadni u pravu. Vi ste neznalice koje ce dokusuriti Srbiju.

    3. Ma DW ima za svaku zemlju bas iz tih zemalja novinare koji pisu od tamo, a i kada se nadju neku novinari to sve sttucnjaci za Balkan i slicno..

    4. Covece, vidite da niko nas nece, jer ne zeli zarazu. To sto Vi verujete klovnu Nestorovicu, i lazovu Vucicu, ne znaci da svi u Svetu ludi kao mi.

      Znate zasto? Jer imaju sta da izgube. Vi verujete AV, jer nemate nista, pa nista ne mozete izgubiti. Zato smo svi tako hrabri i „teramo inat“: jer nam je svejedno cak i za vlastiti zivot, a za zivot bliznjih ne marimo – odavno!

      Medjutim, kao sto vidite, ljudima u drugim drzavama je stalo.

    5. Mislis na klintonove prijatelje koji mu dadose pet miliona € nasih para kao donaciju?

    6. Zuti niksu na vlasti 9 godina. Mani se ti zutih. Sva, ali sva odgovornost je na SNS-u, a pre svega Aleksandru Vucicu, koji zna kakva recesija ceka drzavu pa je pozurio da pre nje odrzi izbore, uopste ne brinuci kako ce se to totlano otvaranje odraziti na irenje epidemije. Sramotno. Da imalo obraza ima i on i citava SNS bi se ovog momenta povukli sa vlasti, jer su totalno nesposobni da se bore sa ovakvom situacijom, a uz sve to su neverovatno neodgovorni prema drzavi i svim gradjanima.

      1. Da bas tako SNS Na celu sa vucicem jedini su i pravi krivci, i slazem se da su bar malo humani vec bi se povukli i ostavili nekim novim ljudima Koji vole narod, da pomognu narodu i zemlji. Meni sve ovo lici kao da neko zeli da se sve ovo dogada, zalosno da jedna osoba drzi celu zemlju u haosu, gde su sudije da osude sve te malverzacije i lazi kao i sve drugo sto nam se radi. Ako neko nestane Na put tome svemu nas vise nece biti.

    7. Ako ne vidiš da nas virus drma kao naciju, onda možda treba da ti sopstveno dete u rukama umire, da bi shvatilo, govno botovsko.

  2. Nemacka je postavila njenog kapoa ovde i sada seiri nad mukama prosecnog gradjanina.

    1. Šta li si ti hteo da kažeš? Pretpostavljam ništa smisleno, pošto očigledno komentarišeš “po zadatku”.

  3. da sada sede u brisel nemacka pa neka se igra sa nama a ne pricaju o njuhovim zarazenima i umprelih,o njihovim demostracijama i o pokrajnam a da zele da se maska ukine,da im nisu srbi i turci natovareni kolicima zatvorili bi i aldi,lidl …..a mi otvaramo njihove prodavnice od 2000 km,meni je lepoi na pijac bar sam ja zena paprikarka nije mi leskovac daleko

    1. Jel’ može prevod na Srpski ali ovaj put sa tačkama na kraju svake rečenice?

  4. Nemci ce da nam drze pridike…gledajte vi sebe…i ne skrivajte broj oboleli….! Broj oboleli se gleda u odnosu na broj testiranih! Tako da u Srbiji nista nije stresno! Zivela Srbija!

    1. @Boki+++Znači,u pitanju je broj testova? Hajde onda da ukinemo testiranja i onda u Srbiji neće biti ni zaraženih ni preminulih od covid-19,statistički!

  5. Umesto normalnih mera ( maska, rukavice, i dezinfekcije) i kontrole korišćenja svuda držali su nas u zatvoru 2 meseca a onda danas iz zatvora odmah pustili na utakmice, izborne skupove, izbore, slavlja po strankama, kafanama, kafićima, sve otvoreno kao da nema ništa više od zaraze. Sve to da bi se održali izbori jer im treba jednopartijska i jednog čoveka vlast. I šta sada? Najgori u Evropi. Čimense hvale sada? Najmodernija bolnica gde umire više nego za 7 dana na početku. Gde se infuzija daje u automobilu , leži po hodnicima i stepeništu a opravdanje je najmoderniju bolnicu mi sagradili i kraj? Sve više nezadovoljstva , na silu otvaranje svega zbog “ privrede „? Oa nama je privreda propala odavno ostalo je samo motanje kablova i slično. Nqjbolji u Evropi a u čemu? Broju zaraženih, hvalisanju u prazno, presipanju brojki iz šuoljeg u prazno? Tek će ( velo skoro) da oseti sve laži i prevare poslednjih godina.

  6. Nemački mediji: Čini se da Srbija više nema kontrolu nad koronom.
    Mi nemamo kontrolu samo vam se cini!

  7. Evropska stampa pise ono sto vidi a ne ono sto joj nalozi svemoguci. To moze da vazi u Srbiji ali napolju ne pije vodu. Njegov diletantizam, njegova narcisoidnost i bahatost, neznanje i sujeta daju rezultate: potpuno otvorene granice, izbori, utakmice za prisustvom gledalaca, teniske manifestacije, nocni klubovi, pretrpani javni prevoz bez ikakve zastite sada daju rezultate … i o tome pisu nemacke, svajcarske, austrijske novine.

  8. Sa predsednikom koji kupuje letelice i nepotrebno oruzje ciju cenu ne znamo(ko smo mi da nam on polaze racune)i zivi u nekoj paralelnoj stvarnosti,nicemu boljem se nismo mogli nadati.
    Zelim mu da njemu i njegovoj porodici budu lekari Nestorovic i Tepavcevicka,ali da ih on placa a ne mi.
    Bolje da zamolimo za pomoc Hrvate i sami placamo njihove usluge.Dok nas lazne patriote spasavaju,nema nade da ce iko preteci..

  9. Zaključak. Da nema Srbije ne bi bilo ni korone. Mi jesmo preterali, kao i uvek. Ali ne može ono: Sto za jednog. A žale Hrvatsku.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.