Nemački mediji pišu o „ofanzivi“ Berlina i Brisela na Balkan

Ostavite komentar


  1. Ova ofanziva je potpuno opravdana i nužna obzirom da serbia i dalje uporno pokušava da na Kosovo vrati mrak i aparthejd, što naravno, u 21 veku civilizovani i demokratski svet ne može dozvoliti.

  2. Pozvala ga da mu ocita lekciju,i da ga podseti da ne prodje ko Tadic.Dok god ispunjava njihove zahteve bice tu gde jeste .Onog momenta kad krene zavlacenje sklonice ga .Vec sad imaju rezervnu opciju za njegovu zamenu. S obzirom da voli vlast i pare potpisace sve sto traze od njega .Kosovo dobija stolicu u UN zahvaljujuci njemu .A taj definitivan poraz , prikazace ga ovde kao pobedu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.