„Nestorović je Vučićevo bućkalo za somove“: Sagovornici Danasa o ogromnoj pažnji medija u vezi sa događanjima unutar pokreta MI – glas naroda

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da je on satelit AVAV-a,setite se dok je bila korona kreten nije izbijao sa TV,trovao narod sa teorijama korone koje je menjao na dnevnom nivou,i na kraju lik uopšte nije kvalifikovan za to….on je dečiji pulmolog!A i da to stavimo sa strane,ko u današnjoj Srbiji može dobiti toliku medijsku pažnju na nacionalnim medijima,pa jedino ko je deo režima….tako da ovce,sretno vam bilo!

  2. Ma koje interesovalo je za šarlatana koji se pogubio u procentima pa umislio da je toliko važan da se svet okreće oko njega.

  3. Ovaj covek je „Mandzurijski kandidat“ koga su napravili isti oni koji su napravili ovu antisrpsku opoziciju a to su tajkuni i strane obavestajne sluzbe.

  4. Pogresna je pretpostavka da je nestorovic vucicev covek.U stvari,ovih preostalih pet su njegovi.To se jasno vidi jer vucko iz informera svim silama napada nestoroviceve ljude.A to ne bi radio da su vucicevi.I informer je najveci njegov glasnogovornik pa ga treba poslusati malo

  5. Najsmesnije je sto se manipulise bez ikakvih cinjenica. Nestorovic bi bio zlato da je sa opozicijom napravio koaliciju. Ovako i on je „Vucicev“

  6. Ovi navodno nezavisni novinari ne vole Nestorovica, plase se da ce ipak u kolaiciju sa naprednjacima.

  7. Zar niste svesni, da sve što više napadate doktora Nestorovića on ima sve veću podršku!

  8. Стварно сте реални! Ни Вућићевић вам више није раван! Али ћете увенути у антисрпској мржњи!

  9. Kakve novine takvi i sagovornici.Protiv Nestorovića su se udružili i pozicija i opozicija jer im predstavlja veliku prepreku u bilo kojim izborima Oglašavaju se samoproklamovani i lažni intelektualci za koje niko nije čuo kao ovi navedeni u tekstu.Predpostavljam da urednik neće odobriti ovaj komentar a ja ću biti zadovoljan jer sam u pravu.

  10. Jasno je čiji je projekat Nestorović, to se vidi po pažnji koja se poklanja „dešavanjima“ oko njega. Zamajavaju nas non-stop, i stvarno je čudno kako se ljudi lako i iznova pecaju na ovakve pojave. A vreme prolazi, energija se trosi na nevažne stvari, što i jeste cilj. Ako nastavi samo da igra kako oni sviraju, a ne preuzima ozbiljniju inicijativu da se nešto promeni, ni na ponovljenim izborima opozicija ne može da računa na neki uspeh.

  11. Da je kojim slučajem, srećom nije, Nestorović sa svojim Pokretom podržao opoziciju o njemu bi sagovornici Danasa pričali kao da je Majka Tereza!?

  12. Naravno da je ovo pro udbaški pokret ali i proruski i suverenistički(Kosovo) ,mislim da tu računica nije tako jednostavna.

  13. Čitam komentare, ne verujem u ono što pročitam.
    @ Beograđanka kaže “Jasno je čiji je projekat Nestorović, to se vidi po pažnji koja se poklanja „dešavanjima“ oko njega“ – Danas je potegao najtežu artiljeriju na Nestora (Čongradin, Vidojko, Anđelković, Radovanović …..), Da li po toj količini interesovanja možemo da zaključimo da Danas radi za Vučića ili da je Beograđanka (i slične osetljive dušice sa ovog sajta) funkcionalno nepismena (od mnogih definicija funkcionalne nepismenosti Beograđanka se najviše uklapa u “kada misli ne može da govori, kada govori ne može da misli“).
    @Brka – “Nestorović je plumolog i nije kvalifikovan da komentariše virus“ – ok, korektna izjava. A zatim – kreten se nije skidao sa tv-a i trovao narod sa teorijama korone …. stani bre, Brkati, otkud ti znaš da su u pitanju teorije zavere … mislim, koji si ti naučni faktor i zar nisi ti insistirao na licenci i sertifikatu kada si izjavio da je Nestor plumoglog a ne virusolog. E, ovakvi kao Brka su najteži pacijenti. Ne možeš im objasniti šta je to nanoIQ.
    Inače, naslov teksta je fenomenalan. Naslovi i uređivačka politika Danasa sve više podsećaju na naslove i tekstove ostalih RENOMIRANIH novinskih kuća kao što su Informer, Kurir i ostali. Raduje taj novi trend u United Media, zar ne Ćulibrče?

  14. Ne razumem kad ce vec jednom ovakvi mislioci da se ujedine izadju na izbore otvore oci somovima razbiju Vucica i oslobode Srbiju.

  15. Covek samo teli medijsku paznju i kao politicar i kao lekar. Sarlatan, stefan i po sebe i po okolinu.

  16. Draga redakcijo, ovaj pamflet je na najboljem nivou Informera a sagovornici izuzetno selektovani

  17. Ја лично мислим да је Несторовићњв покрет као и Заветници оружје којим би власт откупила и умањила снагу десно конзервативне анти Вучићеве опозиције која у овом тренутку представљају нови ДСС, Покс па чак мислим и Двери оно што је остало од њих, Вучић не сме да изгуби Београд јер би то био почетак развашћивања СНС на државном нивоу.

  18. „Nestorović je Vučićevo bućkalo za somove“

    Ja bih pre rekao „Som za bućkalo“ !

  19. „super“ su vam sagovornici. Da bar jedno nije zestoko kompromitovano. A posto Nestorovica pljujete jednako jako kao i Vucic, znaci da je dobar, nas, narodni.

  20. Zasto ,,opozicija,, ne napravi svoje satelite? Ah da, napravili SNS pa ostala samo bućka.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 6

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.