Neuspeh lobiranja SNS da Evropa izbriše afere

Većina evroparlamentaraca podržala predlog da slučajevi Krušik, Jovanjica, Savamala budu deo konačnog izveštaja Vladimira Bilčika o Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo je da oni donose izveštaje o našim nazovi aferama, dok u njihovim zemljama bukte protesti i krah sistema vakcinisanja.

    1. Promašili ste temu.
      Pročitajte pažljivo pa tek onda prenesite „centrali“ vaš odsečan komentar.

    2. Nisu to „nase nazovi“ afere.. Svaka ima svoje ime.. Naprednjaci jel vam zao rastanak se primakao…

    3. Милане,Милане он може да залуђује и лаже тебе,и теби сличне,али Европа има прилично паметније људе,који разликују Фашизам од Демократије.Па и њима је досадило да жмуре и да се праве да не виде шта Вучић ради са народом и државом.Не може више да се сакрије мафијашки понашање власти,посебно загонетна убиства( Судија,Адвокат) у Дунаву,Оливер Ивановић .

    4. O cemu ti to tacno Mikane? Kakve veze imaju protesti protiv korona-mera i afere kojih Srbija ima za izvoz?

  2. Само што даље од тих ЈевРопских и НАТО криминалаца. Нису још одговарали ни за злочине од 1999 и пре ње.

  3. Zato Vučić i fingira da hoće u Evropu. Tamo ne može da radi baš sve što hoće.

  4. A glavno „oružje“ u lobiranju je bilo ono: „Hej, izbacite te amandmane jer mi vama priznanje Kosova, sećate se?!“

  5. Izvestaj EP moze znaciti zaokret EU prema stranci na vlasti. I njima je postalo jasno da su sredstva ok 200 miliona evra godisnje za razne projekte ojacala mrezu stranke na vlasti, a da je otvaranje ino pogona bila prilika da se zaposle „podobni“, kao i da se iskoriste za stranacke mitinge. Bez pomoci EU, Srbija ce tesko nastaviti ekonomski razvoj, a pomoc Kine se svodi na kredite i instaliranje prljave tehnologije.

    1. Rebeka, da li stvarno mislis da je za Srbiju dobro da se presece dovod novca iz EU u Srbiju? Za Srbiju je jedino dobro da nam se sa ledja skinu i bivsi i sadasnji politicari i oslobode prostor za neke nove ljude. Svi prostori su nam zagadjeni od 41.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.