Ničić: SNS u Zaječaru ubedljivo pobedio na ponovljenim izborima

Ostavite komentar


  1. Ovima iz SNS-a jos niko nije javio da su na ponovljene „izbore“ izasli samo njihovi biraci…vecina zato sto su bili primorani?

  2. Pa ovde, u Zaječaru, nije baš jasno ko je pobedio, obzirom da je B. Ničić, poznat i kao knez Timočki, u predhodnim izborima prdvodio više listi. Od Nove demokratije, preko Dinkićevih partija, pokreta živim za Krajinu, i tako dalje.

    1. Poznat je i po tome sto je opljackao devize i zapalio devizni sektor Jugobanke u Boru ratnih devedesetih godina.Tri meseca je robijao,a pusten je posle placanja kaucije od 50.000 maraka od strane svojih pajtasa.

      1. Udbacuju se vasi komentari kao neosnovani.
        Usput, kad bi morali da birate da zrtvujete 12% ljudske populacije da bi spasili 87% koju boju bi radije nosili crvenu ili plavu?

  3. Taj ničić je bio smrad , jeste i ostao je smrad i smrad će i biti u koju god partiju pređe, a to će nastojati da učini, kao i dosad što je radio, ali je smrad uvek nosio.

    1. STA BI SA 2000 novih rdnih mesta na Magarecim livadama u Zajecaru a gospodin Vucic je obeco .Ulagace Turci i Svedjani . Jel stoji Buldozer i radnici sa sarenim motkama i geometrom. haha ha ha

  4. Čitam jednu moju belešku:
    „15.6.19-te Vučić u Zaječaru rekao da će za mesec dana biti potpisan ugovor sa jednom velikom firmom (Pročulo se čak da je u pitanju drvoprerađivačka), koja će od januara do juna 2020-tezaposliti 2000 radnika“.

    Da li ste vi to Zaječarci, dobili tu fabriku, pa tako svesrdno glasate za onoga ko nikad ne laže?
    Predlažem da pratite (ako niste do sada) Šešelja i videćete da u njegovoj priči nema više od 3% istine.Isto vam je i sa njegovim učenikom, za koga je sam Šešelj rekao da je ovladao svim veštinama manipulisanja narodom a napisao je tri knjige posvećene njemu, sa naslovima:
    -“Portparol lopovske stranke“,
    -“Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“,
    -“Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić“.

  5. Obaveštavam redakciju ,,Danasa,, da gospodin Ničić nije ni G17+ niti Udruženi regioni Srbije. Sada je visoko pozicionirani funkcioner SNS-a. Zato čudi Vaše nastojanje da ga često promovišete.

  6. čovek koji se na izborima predstavlja kao jedno a posle izbora drugo – ničić. eto predloga za obogaćivanje srpskog jezika. nadam se da će komisija za standardizaciju jezika usvojiti moj predlog.

  7. Bravo za Nicica treba ga vratiti u zadrugu.Cak i sa izlaznoscu od 12 on moze da se pohvali pobedom ,bravo.

    1. Tu bi mu dobrodošao i Saša Mirković, njegov dugogodišnji saradnik

  8. Pa kako je onda pobedio? Zaječar je ili glasao za njega ili je bojkot uspeo, kako god, njemu odlično.

  9. E oa onda živite uz duha Božina Jovanovića i crknite od zagađenja. Dobićete svi diplome Božinovog sina Miće Megatrenda.

  10. SNS je konglomerat bivših nepismenih Radikala i interesnih preletača iz drugih stranaka i prodanih duša za pare zvanih BOTOVI. Za mene je to šljam šljamova jednog društva i naroda.

  11. Vi mladi niste gledali sportski pregled na TV 70-ih pa niste ni mogli da čujete izveštaj iz Ljubljane. Kada je Olimpija igrala utakmicu a rezultat bio nula prema nula (ne nula zarez nula) oni bi javljali da je rezultat NIČ pa NIČ. Verujem da NIČić vodi poreklo iz Slovenije što bi u prevodu bilo nulica(čak ne ni nula).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.