Nije tajna da se Pajtić zalagao za Vuka Jeremića

Šutanovac: Želim mu da pobedi u trci za generalnog sekretara UN *Lutovac: Nije se o njemu razgovaralo *Antić: Još je rano razmišljati o tome
Da li bi diplomata i bivši ministar mogao biti predsednički kandidat Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. On sps-ovac i radikal. Pad ds-a je poceo kada je on usao u stranku. Ako im to nije jasno, ne znam sta da kazem…

  2. CV Vuka Jeremica je inmpresivan, aL““ ne za ovaj narod. Teški populista, a ne reformator, koji je shvatio kako funkcioniše svaka vlast. Za njegovo decenijsko bitisanje na političkoj sceni građani Srbije ništa nisu osetili. Dapeče on se okoristio politikom.. tj Srbijom, isti primerak, da se ne zaboravi, Goran Svilanović čovek za sve vlasti. Ameba ..ili amebe

    pS: Vuk Jeremić … Stanija svetske diplomatije

  3. Nego, hajde da se podsetimo onog "miliona za Miladina" i ucesva tadasnjeg ministra spoljnih poslova u svemu tome.

  4. Naravno da je CV Jeremića impresivan.Samo je problem što mi kao narod više verujemo ovim našim sa kupljenim diplomama i falš doktoratima.A pogotovu njihovim medijima koji imaju za zadatak da obezvrede sve.Očigledno je, naš nivo svesti i naša shvatanja i ovih sa pretižnih svetskih univerziteta su "ko bog i zemlja".

  5. Без обзира на локал сви у Србији су требали да се ангажују и лобирају за Јеремића, јер ако га изаберу биће стално помињана Србија. Па у свету за Србију чују само кад на терен изађе Ђоковић. Зашто у свету политике не би имали једно звучно име?

  6. Pitanje za teletabisa: Koliko se u UN pominje iz koje je drzave Ban Ki Mun! Znas li mozda ti? Sto se tice mladog gospodina on uvek i samo radi za SEBE, sve ostalo, partija, drzava, gradjani, potpuno je za njega nevazno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.