Nikola Jokić dobio priznanje od Ivice Dačića za promociju Srbije u svetu

Ostavite komentar


  1. Јачи штихови обојица.Склањајте их да их не гледамо.

  2. bravo za jokica! bravo za dacica! bravo za bezumlje! bravo za konje vrane! kada pocinje izgradnja jokiceve zgrade na slaviji? na dedinju? u knez mihajlovoj? na terazijama? success!

  3. Koferce, daj mu jos jedno PRIZNANJE STO JE OSTAVIO REPREZENTACIJU BEZ UCESCA ili si to ostavio patrijarhi ili sefu sekte

  4. Nikola skloni se od ovog ruskog coveka koji unistava Srbiju i vodi je u izolaciju. Da postoji nagrada za unistavanje Srbije Dacic i Vucic bi delili prvo mesto.

  5. Hohštapler i nezreli mladić. Ni jedan nije dostojan da predstavlja ovu zemlju. Ni jednu zemlju. Prvi treba da bude osuđen zbog klasičnog kriminala i da ostatak života provede u zatvoru, a drugi da sazri i vaspita se, kome pripada i šta je dužan svojoj domovini. Ako sam ja sa 19 godina otišao u vojsku i tri puta ratovao, on je DUŽAN da igra u reprezentaciji. Taj nezreli dečak ne može da predstavlja ni samoga sebe.

  6. Posto Jokic igra u USA verovatno je Ivica Dacic odrzao govor pre urucivanja priznanja na Engleskom jeziku posto je u nekoliko navrata pokazao da ga tecno govori.

  7. Dok je Porzigins sa reprezentacijom uprkos tome što je povređen, Jokić je sa Dačićem.
    Sve je jasno!

  8. Jedan od njih predstavlja Srbiju u najboljem svetlu a drugi je nesto najgore sto je Srbija ikad imala u diplomatiji i verovatno jedan od grobara drzave kakvu znamo.

  9. @Začuđeni
    Nikola Jokić nije DUŽAN da igra u reprezentaciji! Shvatite već jednom takva OBAVEZA ne postoji! U vaše vreme (i moje) je vojni rok bio obaveza i jako mi je žao što ste tri puta ratovali,a vreme je pokazalo zbog koga i zbog čega ste ratovali tako da nemojte porediti ratove 90-ih i Jokićevo (ne)igranje za reprezentaciju…,stvarno nema smisla.

  10. Savet jokicu neslusaj ive budale po srbiji radi sta zelis iodmori i popij i zapevaj pusti te mreze koji te ogovaraju uzivaj

  11. Najbolje priznanje bi bilo da je i reprezentovao Srbiju na svetskom. Tako da nije zaslužio

  12. Ovo je tako tužno i degutantno, ali šta očekivati od Jokića. Tu je Ceca, tu je Dačić i njegov je ceo svet. Reprezentacija ništa, donacije slabo, ali bato ima se može se.

  13. Ovog sto daje priznanje niko i ne računa u coveka
    a ovaj sto ga prima ostaće na tome

  14. Šta se čudite, pa taj momak je bio na Vučićevoj inauguraciji….sve dalje pa i ovo je normalan sled??!!

  15. Pa vas dvojica niste normalni pa covek odbio da igra za svoju zemlju a ovaj mu daje neku pohvalnicu za promociju Srbije GENIJALNO

  16. I zovu ljude na vojne vezbe.Ja necu da idem,evo ga jos jedan dodatni motiv ,da to ne cinim.

Ostavite komentar


Politika

'Zrenjanin protiv nasilja': Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo 10

‘Zrenjanin protiv nasilja’: Uništavanje naših bilborda nas neće uplašiti, pobedićemo

Koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" pozvala je danas policiju u tom gradu da u najkraćem mogućem roku otkrije osobe koje su uništile bilborde te koalicije na uglu Zmaj Jovine i Skadarske ulice.Kako su naveli, taj varvarski čin je jasan signal da koalicija "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin", smeta onima koji ne žele promene već nastavak propadanja grada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.