Nikola Jovanović podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci

Ostavite komentar


  1. Bravo!
    Svaki put kada ga vidim u ovom mediju, pitam se: ko je ovaj covek i cemu sluzi?!

    1. I ja se pitam ko je uopšte ovaj čovek i zašto objavljujete njegove izjave. Svojevremeno se dodvoravao Vuku Jeremicu kao ministru i putovao po Americi na račun države. Stalno se grebe o državni budžet. Da li je ikada radio neki stvaran posao?

  2. „Dodaje da mu je dužnost da obavlja do kraja mandat koji su mu građani poverili“ … Molim?

    Obavlja dužnost tako što bojkotuje skupštinu – narod mu nije dao taj mandat. Život dajem al’ fotelju i funkcionersku platu ni za živu glavu … Slika i prilika srpskog političara … Ispod cenzusa, ma kriv je neko drugi, kriv je narod koji ne razume ništa pa ne glasa za njega …

    1. A tek kad bi mogao da objasni ovu svoju odluku a da nam ne vredja inteligenciju!? On će da istupi iz SZS jer iz SZS ne treba nikako istupati niti ga usitnjavati ! ! !

  3. Bravo svi znamo da Vuk radi protiv Djilasa, odlican potez. DO POBEDE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.