Nikola Jovanović: Važno da se izađe sa jedinstvenim kandidatom i da nema prepucavanja i kmečanja u javnosti

Kolicioni pratneri NS i SSP različito o kandidatu za predsednika države

Ostavite komentar


  1. Potpuno ste u pravu. Beograd osloboditi iz kandzi SNS i vratiti ga beogradjanima. Djilas je ispred SSP rekao da je njihov kandidat za predsednickog kandidata opozicije Ponos. To ne znaci da ce Ponos i biti kandidat opozivije. Mislim da je ovo mali pritisak na NS i Vuka Jeremica. Inace ne znam ko bi drugi i mogao biti kandidat? Prof. Soskica cuvati i kandidovati za gradonacelnika Beograda.

  2. Ako ovoga puta opozicija ne bude jedinstvena, drugu priliku, ni ova ni njoj slična garnitura, više neće ni dobiti! Neće ih biti na političkoj sceni.

  3. A ti baš imaš težinu. Dok ti sliku ne prikažu ne znamo o kome se radi. Onda se setimo da je to bivši Jeremićev potrčko.

  4. Deco samo ovo -zlo- da izgubi izbore .Ima ova zemlja još -pametnih školovanih ljudi .Svoju decu već gledam na viberu -Beograd ,Berlin ,London .Oteo mi -penziju tj.stečeno pravo .Najbolji -student u istoriji Pravnog fakulteta treba to da zna .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.