Nikolić nastupa kao savetnik Vučića

Sagovornici Danasa o razlozima posete Predsedništvu osnivača SNS u danu konsultacija o novoj vladi na Andrićevom vencu

Ostavite komentar


  1. Predsednik Aleksandar Vučić nije fer – trebao je pozvati u isto vreme i Vojislava Šešelja..onda je to pun sastav.

    1. Predsedniku republike je najbolji savetnik njegov predhonik, a ne neko ko nije prešao cenzus.

  2. Nikolic bi trebalo da posatne novi ministar inostaranih poslova. Prerastao je poziciju,da uredjuje iskljucivo odnose s Kinom i Rusijom.
    To je inace vrlo tesko sprovoditi nemajuci uticaj na ostale segmente spoljne politike.
    Vucic bi dobio privremeni mir u stranci koja je na tacki kljucanja. Svi Nikolicevi kadrovi bi se bar za neko vreme primirili.
    Ako Bujosevic kao penzioner ima obraza da konkurise za jos jedan mandat,ne vidim razlog, da se Tomislav Nikolic ne vrati u velikom stilu na politicku scenu. Vucic mu valjda nesto i duguje.
    Od trojice velikana,laznih radikala,samo je Vojislav Seselj , propao do dna sa koga se nikad vise nece izdici.

  3. Tomislav Nikolić, prvi čovek Nacionalnog saveta za saradnju sa Ruskom Federacijom i Kinom je do sada obavio jedanipo realni i stvarni kontakt sa Rusijom i Kinom. On je u kucnom pritvoru u koji ga je strpao njegov „politicki sin“, ne samo sto je poraslo dete, osamostalilo se, nego zbog toga sto kod „sina“ postoje veoma ozbiljna dokumenta iz fijoka sluzbe jos iz doba ratova u Hrvatskoj i Bosni. Imate li smelosti da objavite ovaj komentar ?

  4. Moguca je i vasa predpostavka, pogotovo sto je Toma naglasio da nije bilo razgovora o vladi. Ali ja mislim da je dosao da pita dal moze da produzi iznajmljenu vilu namenjenu predsedniku, ili da ugura negde sina, moguce i da odlozi rusenje nelegalnih kuca, mada i da zamoli AV da ga povede nekada kada ide u Kinu i Rusiju jer je on ipak „zaduzen“ za saradnju sa njima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.