Nikolić: Pojaviću se na svakom skupu SNS na koji me pozovu

Ostavite komentar


  1. Е,мој Др Томиславе,наместише ти дупе на тоцило!

  2. "na koji me pozovu", ispravka, rekao je "na koji me pozovedu" Molim Danas da objavi erratum izjave. Hvala

  3. Ako te se sete – sete.
    Ako te pozovu – pozovu.
    E, moj naučniče vrli, da ti bata Kalča da jedan savet. Okupi ono pristalica što ti ostalo. Krampove i lopate na ramena, pa napravi jednu ORA (ko se seti – setiće se), pa na kopanje kanala Dunav – Morava – Vardar. Za pare ne brigaj. Onaj tvoj Milan Bačević, što ste ga (ti i partija tvoja) metnuli za ambasadora u Kini, lepo obećao još januara 2014. da će Kina da investira u zemlje centralne i istočne Evrope 10.000 milijardi evra, a Beograd će da bude centar za sve infrastrukturne projekte koji će Kinezi realizovati u regionu. Biće para onolikooo za Bgdove na vodi, za varoši i palanke po ćuvicima, barama i utrinama… Za u džepove partijske (ohohoooo). Sve zahvaljujući Tomi geniju, koji je od silnog genijanluka zaboravio na kom fakultetu je završio naveeeće nauke. Ako je Dositej nekada zavapio: "Škole, braćo, škole, a ne zvona i praporci", mi već vapijemo: "Dijagnoze, braćo, dijagnoze, a ne diplome lažne".

  4. Anatomija jednog nemorala: Draskovic-Seselj-Nikolic-Vucic-???.. Osobe kojima je vlast iznad casti i prijateljstva nisu ljudi, vec politicari u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.