Nikolić: Prirodno da budem kandidat SNS

Ostavite komentar


  1. Slazem se u potpunosti, prirodno je da neko kao vi, Magistre Nikolicu, bude kandidat SNS. Vi ste ogledalo, lice te stranke. U punom znacenju , samo mislim da mi kao narod nismo zasluzili vas za predsednika.Zasluzili u pravom smislu

  2. Napalio ga Vučić da izadje u javnost kako bi ga narod ispljuvao, a onda da mu kaže; -Vidiš tata Tomo da te narod neće, izgubićeš, moraću ipak ja da se kandidujem, znaš nemam tolike stanove, kuće, njive, vikendice, fondacije, narod će da poveruje da sam pošten pa će da glasa za mene. Idi ti tata Tomo u Bajčetinu, peci "Tomovaču" i krckaj parice iz Dragicine fondacije, vala ste se dobro oparili.

  3. Kad moze mali-Putin (metar i zilet visok) biti predsednik Rusije 2-3 mandata,
    zasto slicno ne bi mogao i president-Nikolic. Uhodao se u posao "predsednickih problema" a i mali-Putin mu nije "ni do kaisa". Reklamni posao za drugi mandat obavice mu blizanac, Vucic. Ko bude protiv presidenta Tome u drugom mandatu
    (moze i treci -Toma je jos drzec) bice proglasen drzavnim neprijateljem i imace za vratom SNS garnituru.

  4. Nisam verovao da cu ovo ikada reci, ali slazem se sa ovim misljenjem predsednika.
    On je svakako olicenje SNS-a, primitivan, bahat, korumpiran…Zato i zasluzuje da ga oni nominuju.

  5. Je li to Predsednik svih gradjana Srbije ,rešio da se prikloni SNS u ,pošto ostali gradjani ne mogu da načude ovom šumadijskom fenomenu.Biće ostvaren san Srbije da nam Predsednik iz Šumadije,domaćin,nasledi Titov vozni park…!!!

  6. Takodje prirodno je da neces biti izabran za predsednika. Dosta je bilo i tebe i tvoje supruge.

  7. Neko bi morao da posavetuje Tomu šta mu je najbolje činiti u vremenu koje je pred njim. . Budući da on nema pojma da bi njegov opstanak na sadašnjoj funkciji bio KATASTROFA za budućnost ove naše Srbijr. On i svi oko njega, na ćelu sa političkim KAMELEONOM Acom, su kazna za našu domovinu. Nije daleko dan u kojem će nas potomci pozvati da položimo račun za greške koje smo učinili birajući najgore da upravljaju ovom državom i našim sudbinama.

  8. LOPUŽO! @oficir; Uzeliste mi reč iz usta. Kad nema Palamudinih botova, komentari kolo vode! Sramota! (A nema ih jer Big Mouth neće da se ofira.). Nijedan nazadnjak neće reći ništa na tu temu dok Aca I. Nametljivi ne otvoriusta.

  9. Svakako je prirodno da budete kandidat SNS.
    Samo, nije prirodno da ponovo budete predsednik!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.