Nikolić: Srbija ima tržište koje Rusija može da iskoristi

Ostavite komentar


    1. Master Toma je pravi radikal sa skrivenim bedzom. Master Toma je unovcio svoje nepojavljivanje i svoju ne kandidaturu.Decu obezbedio i od gologuzana i vikend ratnika po Hrvatskoj doguro da zivi na dedinju a na racunu ima pozamasnu milionsku svotu. Dokle videcemo

        1. Gospodine „100 za jednog“, što je bila nacistička proporcija kojom su nacisti preračunavali paritet srpskih života u odnosu na jedan, nemački život. Znam da kao svaka obična srpska fukara, pokušavate da ovaj strašni odnos utrapite onima koje Vi mrzite odnosno Vučiću. Ali, to govori više o Vama a mnogo manje o Vučiću. Ne brukajte patriote. Oni su svetinja i stub svake države. Povezivati svaku jajaru, sa tim časnim terminom, predstavlja uvredu za sve one, a njihov je broj sve manji i manji, kojima je rodoljublje i patriotizam svetinja. To je uvreda i svetogrdje za sve ljude kojima Srbija nema alternativu. Koliko je veliki moralni gologuzan gospodin Nikolić, još su veće uštve oni koji skrnave pojam patriota. Da ima i malo nacionalne svesti, da je makar malo patriota, ovakve stvari nikada ne bi iznosio u javnost jer će nam na osnovu ove njegove tupave i idiotske izjave zatvoriti vrata i one evropske države u koje možemo ponešto i da izvezemo. Ovakvo hvalisanje me ubedjuje i potvrdjuje činjenicu da Srbi i Srbija nemaju nacionalista osim ovih, ovakvih, sa jako izraženim palanačkim i uličarskim mentalitetom. Pre godinu dana je i Vučić „gakao“ na sav glas kako na Kosovo i Metohiju izvozimo robu u vrednosti od preko milijardu a uvozimo nekih 15-16 miliona evra. To je bio dobar pokazatelj arnautima, gde treba da udare. Treba imati meru. A da bi imao meru moraš imati mozak, moraš imati lični i nacionalni integritet. Stičem utisak da nas uvek vode neke jajare. Sitne duše, secikese i tapkaroši.

          1. Srbijanac je fikcija u glavama srpskih neprijatelja. Kao što ne postoji „hrvatijanac“ ne postojii ni srbijanac. Srbijanac je ustaška izmišljotina i jedna od verzija da se Srbi umanje i eliminušu. Doduše, ovo je za razliku od srboseka, kama, jama,logora i čekića, gde su glave i bukvalno letele, retorički način da se odredjena grupacija i nacionalna skupina eliminiše.

  1. Tomo bolje ćuti. Lakše i brže ćemo zaboraviti tvoje „genijalnosti“: čuveni Plan za Kosovo koji si pisao dve godine a ni stranicu ne objavi, tvoje vile po savskom nasipu, Dragicin fond i titulu akademika (sa pregačom) i tvoju balkan-expres diplomu. Sad si otkrio rusko tržište. E Tomo Tomo pokri da ne furi.

  2. Acooo…cuvaj se …Toma ima neki ruski pogled ( na slici ) nesto sprema sa “ bacuskom “ i ako mu je “ fino “ na Dedinju , mora ( zalio se ) da uci oba kineska ( mandarinski i kantonski ) i pride ruski za sitnu lovu ( stan , hrana i dzeparac )

    1. Skini se Tomo sa grbace ovog naroda.Sram te bilo,zivis na racun siromasnih gradjana Srbije…

  3. Alo,pobratime..nemoj kp boga te molimo ti da branis ekonomske interese Srbije. Umesto da se boris da mi osvojimo Rusko trziste ti radis obrnuto! Za koga u stvari ti radis? Ciji si ti covek?

  4. Помешао томовачу и вотку па не зна шта говори

  5. Nadam se da ce jednom odgovarati za fals diplomu, za zloupotrebu vlasti i humanitarnih fondova, za bespravno koriscenje vile na Dedinju, za bespravnu gradnju, za izmisljenu funkciju preko koje se i dalje bogati, za…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.