Nikolić: Vučiću dajem mandat za vladu

Konsultacije predsednika Srbije sa političkim partijama o formiranju nove vlade

Ostavite komentar


  1. Na snimku se vidi da je Nikolic ustao od stla a da su posetioci iz SRS napustili salu. Vidite kako Seselj, bez obzira da me ne intersuje ni politicki niti ljudski, ipak nije bio naivan.

  2. Ovde je sve jasno,kao dan! Radi se o tome da Č J uđe u vladu,kako bi se moglo razgovarati sa komšijama, koji bi,izgleda samo njemu mogli poverovati,i koji bi svugde bio rado viđen gost, (na kanabetu) obzirom na njegove izjave u političkom delovanju! E sada,oni koji bi još uvek da srbuju i pljuju,valjda ovoga puta neće proći!? Da,da,prošlo bi,ali znade se ko sastavlja (sve vlade) vladu! Inače,nema kredita,bez kojih nije moguće voditi državu! A te kredite će vraćati nekada neko,kada nas ne bude bilo! Moguće i sa nekim teritorijama,zavisi koju će tada imati cenu!?

  3. Niko ne voli istinu koja mu se kaze u oci. Pogotovo
    „umiveni radikali“ Nikolicevog i Vucicevog SNS-a. Stari Grci su odavno rekli „vise volim istinu od brata svojega“. Takve istine u Srbiji ne vaze.
    Najvaznija je „vlast,slast i mast“ koju svi koriste.
    Pogotovo oni koji se pokrivaju patriotskim izmisljotinama -SNS,do juce DS, pre njih DSS, odn
    ranije ratne stranke SPS-a i Seseljevih radikala.
    Ne zna se koja je gora od svih njih. Sve zlo do zla za zemlju Srbiju.

  4. Veoma sam iznenadjen da je Predsednik poverio mandat nekom ko je osvojio jedva nekoliko procenata preko pedeset istih podrške gradjana Srbije a da je zanemario kandidate koji su osvojili čak i preko 0,1 pa čak i do 5,1 procenata. Zamislite da su izostavljeni Borko ukrajinac zvani Siriza ili onaj preokrenuti Janko zvani Ciniza, da ne pominjem ove koji su sa izuzetnim uspehom prešli cenzus uz pomoć onog Skota, sra mota, blam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.