“Niš, moj grad”: Birački odbori vršili pritisak na građane da glasaju na svim izborima

Ostavite komentar


  1. U mestu gde ja živim članovi SNS-a su posle 18h obilazili one koji nisu glasali na izborima uz pretnje posledicama.

  2. Reče Bane banana koji je promenio više stranaka nego Siniša Kovačević i Branislav Lečić. Šta znači to hoću izbore u gradu a neću u republici? Pa Niš, Paraćin i Šabac nisu samostalne države. Da je narod imao bolju opciju u ponudi naprednaci ne bi imali ovoliko ubedljiv rezultat. Ove priče o neregularnostima sam se naslušao posle svakih izbora iako posle 96. god. kada su bile očigledne krađe to su postale prazne priče.

  3. Zaposlenima u nisu je traženo da obezbede deset oro ljudi ,koji će podrzati SNS .Ljudi,uglavnom stariji su dali svoje podatke,računajući da će na izborima zaokruziti po svojoj volji.Medjutim ,zvani su i proveravani su im podaci.
    Šta je bilo sa podacima tih ljudi?Je li to “bugarski voz”

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.