Nismo mi antidržavna snajper koalicija, antidržavno se ponašaju Vadimir Orlić i njegov šef Vučić: Deo opoziije koji je tražio vanrednu sednicu parlamenta

Ostavite komentar


  1. Jedno je jasno,ovo je prava,a ne lazna opozicija! Na sledcim izborima cela porodica ce glasati za njih,najbolje koaliciju

  2. Vi zelite sednicu da bi pravili cirkus i predstavu, a ne zato sto zelite resenje.

  3. U ustavu Srbije ne piše ni da Hrvatska ima pasoš pa se Srbi polomiše oko njega. Kako stoje stvari, Srbi će tražiti pasoš više od lažnog Kosova ali u pravoj EU. Srbi će na klupu za rezervne igrače Kremlja i ostalih zlikovaca, autokrata, fašista… Moć navike.

  4. Ако је (назови) власт антидржавна (и разбијачка) 1001%, тад противу ње иде и антидржавна опозиција. Клин се клином избија. На љуту рану, љута трава. Итд.

  5. Kvazi opozicija sta drugo reci. Na sledecim izborima od mene nece dobiti ni glas a znam i dosta njih koji nece glasati jer su nas izigrali. Ne resavaju probleme u Srbiji vec non stop lupetaju o tom Kosovu njima je to „veliki“ problem a mi u Srbiji YOK. Dosta vise!!!

Ostavite komentar


Politika

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju 9

Kurti najavio legalizaciju istopolnih brakova u maju

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je u Berlinu da će Kosovo ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope i da će u maju legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.