Njujork tajms: Forsiranjem sporazuma Srbije i Kosova SAD kvare saveze

Ostavite komentar


  1. Nikako svetske sile da nauče,na Srbiji i Kosmetu su svi slomili svoje velike i ostre zube,klali su nas,ubijali,mrcvarili,mucili,tetorisali,drzali pod okuoacijom ali uvek i sve je proslo!Srbija je večna i niko nikada to neće moći da spreči jer je Bog na našoj strani!

  2. Grenel,kada je video da od medjusobnog priznaja nema nista,ponudio je Beogradu i Pristini,sargarepu u vidu „ekonomske saradnje“,verujuci da ce to dovesti do „normalizacije odnosa“. Bilo kakav sporazum koji Taci i Vucic budu potpisali(ako uopste nesto budu potpisali,) nece se primenjivati,sve dok je na vlasti u Srbiji „ratna elita“ iz devedesetih i sve dok mi tvrdimo da imamo ono sto nemamo.

    1. @sergije miletic

      Pateticni izigravaci vecih Albanaca od Albanaca, bitno da Albanci sve ispunjuju i da na vlasti imaju vrhunske demokrate i bitno da je ono sto tvrde Albanci jedino istinito.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.