Njujork tajms: Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji? 

Ostavite komentar


      1. Najprizemnije uvrede su vam jedini argumenti. Bolje naucite nesto da radite i pocnite da zivite kao posten covek.

      2. Jedino tako bi mogao da odrobija onoliko koliko zaslužuje zbog zaglupljivanja njegovih pristalica, i pokušaja zaglupljivanja i cele Srbije .

      3. Da je on nama živ i zdrav jer mrtav čovek ne može na robiju za zulum i lopovluk koji je počinio nad srpskim narodom.

    1. Neko svakako mora da odgovori kako jedan navijač a posebno grupa može bez znanja policije i službe DB da ima prostorije uopšte a plus takve gde se 8dcija kriminal, mučenje i ubistva. Kako to da svi peru ruke i ne zna niko ništa? Kako da to sve postoji a vlast nema pojma godinama? Jasno je sve. Svi znaju, svi su uvezani od vlasti, institucija sa kriminalom e kada taj kriminal preuzme i vlast onda kreće hajka na kriminal da se ne izgubi vlast. Dobro je to ali samo ako se pohapse kriminalcui ali i vlast. Tu nema čistih ruku jer i ko nije „učestvovao direktno“ smatra se saučesnikom jer nije to prijavio ili javno uzbunio narod. Pošto se ovde i za najsitniju stvar pita samo jedan čovek a kaže da ne zna ništa treba da da ostavku jer je ili učesnik, saučesnik ili nesposobnjaković da vodi državu i institucije kako treba po zakonu i Ustavu.

    2. А незнам што вас интересује свијет Народ је изабро не свијет

  1. Kada je Krivokapic bio u Beogradu na utakmici Partizana i kada je dao ovu izjavu?

    1. Ni ja nisam pronasao informaciju da je Premijer CG posetio Srbiju pa jos bio na utakmici Partizana. Mairicijus

  2. i evo prilike da se sruse stadioni, i da se rasteraju navijaci, i da se skine biznis sport sa budzeta, fudbal zabrani 5g.

  3. Какве су везе гангстера Беливука и власти у Вашингтону?

  4. Sumirano sve u jednoj rece nici, licna osveta Partizanu. Kada je Vujosevic pricao sa kim se prvi podpredsednik vlade tada, prvo sastajao kada je prvi put bio u poseti Partizanu, sve postaje jasno kao dan.

  5. nisu pitali ko je rusio u Savamaloj? koja je veza Jovanjica-jedan sin- vodje navijaca- klubovi gde drze „obezbedjenje“ – krajnji korisnici zacinskog bilja?

  6. Ovaj tekst ko da je pisalo dete iz prvog osnovne gledajuci TV. Ne mogu da verujem da je tekst iz Danasa. Mnogo povrsnih i cudnih stvari. Ko Informer da je pisao.

  7. „Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji..“
    – Veze su višegodišnje, velike, široke i duboke.

  8. Belivuk je znao za ; Jovanjicu; verovatno je imao plan da deo proizvodnje preuzme za unutrasnju i spoljnu isporuku.Gradnja nacionalnog stadiona bila bi gradjena sa prljavim novcem od hasisa iz ; Jovanjice:

  9. Redakcijo, što mi ne objavite komentar i štitite Alekseja? Nije on neka sekapersa da ne zna sam da se brani. On mene nazvao trampoidom, ja njega vazelinoidom. Pošteno?

    1. O kakvom Alekseju pišeš?Promašila si članak.I onda se buniš kada te s pravom nazovu trampoid.

  10. Ma, … pozovite vi ‘Velju Nevolju’ kao zvanicnog gosta americke Vlade i pratnju, kada mu njegov Sef bude sledeci put potpisivao ‘Sporazum’ u Beloj Kuci?!

  11. Zaboravili su reći da je Franjo Tuđman bio presednik Partizana,a I povezanost sa Kosovskim vlastima preko Fadilja Vokrija,I da su svi važniji crnogorci igrali za Partizan.Ne treba zanemaruti I to da su prvi kinezi u Evropi igrali za Partizan,a I da dobio ime po komunističkom gerilskom pokretu itd.

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 10

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.