Njujork tajms: Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji? 

Ostavite komentar

   1. Najprizemnije uvrede su vam jedini argumenti. Bolje naucite nesto da radite i pocnite da zivite kao posten covek.

   2. Jedino tako bi mogao da odrobija onoliko koliko zaslužuje zbog zaglupljivanja njegovih pristalica, i pokušaja zaglupljivanja i cele Srbije .

   3. Da je on nama živ i zdrav jer mrtav čovek ne može na robiju za zulum i lopovluk koji je počinio nad srpskim narodom.

  1. Neko svakako mora da odgovori kako jedan navijač a posebno grupa može bez znanja policije i službe DB da ima prostorije uopšte a plus takve gde se 8dcija kriminal, mučenje i ubistva. Kako to da svi peru ruke i ne zna niko ništa? Kako da to sve postoji a vlast nema pojma godinama? Jasno je sve. Svi znaju, svi su uvezani od vlasti, institucija sa kriminalom e kada taj kriminal preuzme i vlast onda kreće hajka na kriminal da se ne izgubi vlast. Dobro je to ali samo ako se pohapse kriminalcui ali i vlast. Tu nema čistih ruku jer i ko nije „učestvovao direktno“ smatra se saučesnikom jer nije to prijavio ili javno uzbunio narod. Pošto se ovde i za najsitniju stvar pita samo jedan čovek a kaže da ne zna ništa treba da da ostavku jer je ili učesnik, saučesnik ili nesposobnjaković da vodi državu i institucije kako treba po zakonu i Ustavu.

  2. А незнам што вас интересује свијет Народ је изабро не свијет

 1. Kada je Krivokapic bio u Beogradu na utakmici Partizana i kada je dao ovu izjavu?

  1. Ni ja nisam pronasao informaciju da je Premijer CG posetio Srbiju pa jos bio na utakmici Partizana. Mairicijus

 2. i evo prilike da se sruse stadioni, i da se rasteraju navijaci, i da se skine biznis sport sa budzeta, fudbal zabrani 5g.

 3. Какве су везе гангстера Беливука и власти у Вашингтону?

 4. Sumirano sve u jednoj rece nici, licna osveta Partizanu. Kada je Vujosevic pricao sa kim se prvi podpredsednik vlade tada, prvo sastajao kada je prvi put bio u poseti Partizanu, sve postaje jasno kao dan.

 5. nisu pitali ko je rusio u Savamaloj? koja je veza Jovanjica-jedan sin- vodje navijaca- klubovi gde drze „obezbedjenje“ – krajnji korisnici zacinskog bilja?

 6. Ovaj tekst ko da je pisalo dete iz prvog osnovne gledajuci TV. Ne mogu da verujem da je tekst iz Danasa. Mnogo povrsnih i cudnih stvari. Ko Informer da je pisao.

 7. „Kakve su veze gangstera Belivuka i vlasti u Srbiji..“
  – Veze su višegodišnje, velike, široke i duboke.

 8. Belivuk je znao za ; Jovanjicu; verovatno je imao plan da deo proizvodnje preuzme za unutrasnju i spoljnu isporuku.Gradnja nacionalnog stadiona bila bi gradjena sa prljavim novcem od hasisa iz ; Jovanjice:

 9. Redakcijo, što mi ne objavite komentar i štitite Alekseja? Nije on neka sekapersa da ne zna sam da se brani. On mene nazvao trampoidom, ja njega vazelinoidom. Pošteno?

  1. O kakvom Alekseju pišeš?Promašila si članak.I onda se buniš kada te s pravom nazovu trampoid.

 10. Ma, … pozovite vi ‘Velju Nevolju’ kao zvanicnog gosta americke Vlade i pratnju, kada mu njegov Sef bude sledeci put potpisivao ‘Sporazum’ u Beloj Kuci?!

 11. Zaboravili su reći da je Franjo Tuđman bio presednik Partizana,a I povezanost sa Kosovskim vlastima preko Fadilja Vokrija,I da su svi važniji crnogorci igrali za Partizan.Ne treba zanemaruti I to da su prvi kinezi u Evropi igrali za Partizan,a I da dobio ime po komunističkom gerilskom pokretu itd.

Ostavite komentar

Politika

Radnici Fijata nakon sastanka sa Vučićem: Dogovorili smo i veće otpremnine 10

Vučić: 16 članica Unije tražilo da uvedemo sankcije Rusiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na samitu lidera EU i Zapadnog Balkana 16 od 27 članica Unije direktno ili indirektno govorilo o neophodnosti pridruživanja Srbije sankcijama protiv Rusije, ali da to ne znači da Beograd treba da napusti evropski put.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.