Nova DSS najavljuje proteste ako vlast uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar

  1. Ako nam EU uvede vize i sankcije i ukine fondove ,nadam se da cu moci da se javim Jovanovicu iz DSSa i slicnima koji zagovaraju neuvodjene sankcija Rusiji da mi da svoju platu kao zamenu za moju penziju koje nece biti!!!

  2. Retko odvratan tip! Pre izbora se nije cuo, a sad je non stop u medijima. Covece, pa ko ce uopste tebi da veruje? Zivi u Francuskoj, a navija za Rusiju.

  3. Protesti povodom toga biće efikasni kao onomad kada je Kosovo proglasilo nezavisnost za vreme tvog šefa Koštunice kad su palili ambasadu i krali patike po radnjama

  4. Školovan si kao na Sorboni ali si tanak sa istorijom Rusije preme Srbiji. Što se nisi školovao u Moskvi nego u Parizu pa ti sad Zapad ne valja. Gde vas to vrbuju tokom studija ti KGB špijuni da mi je znati da radite za njihove interese

Ostavite komentar

Politika

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti 10

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti

Potpuno su logične pohvale koje na račun Milorada Dodika izgovara mađarski autokrata Viktor Orban. Orban, Dodik i Vučić su prirodni saveznici i ne treba nikoga da čudi što se oni međusobno podržavaju i sarađuju na destrukciji demokratskog poretka na Zapadnom Balkanu – kaže za Danas istoričar Milivoj Bešlin u odgovoru na pitanje kako je razumeo poruku premijera Mađarske, uoči izbora u BiH: „Božji blagoslov za sve Srbe na Balkanu“.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.