Nova DSS najavljuje proteste ako vlast uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Ako nam EU uvede vize i sankcije i ukine fondove ,nadam se da cu moci da se javim Jovanovicu iz DSSa i slicnima koji zagovaraju neuvodjene sankcija Rusiji da mi da svoju platu kao zamenu za moju penziju koje nece biti!!!

  2. Retko odvratan tip! Pre izbora se nije cuo, a sad je non stop u medijima. Covece, pa ko ce uopste tebi da veruje? Zivi u Francuskoj, a navija za Rusiju.

  3. Kakav smarac i naprasni rusofil! Svaki dan u medijima visi, wannabe Vucic.

  4. Koliko je ovih „patriota“ na platnom spisku Rusije pa to je strašno.

  5. Protesti povodom toga biće efikasni kao onomad kada je Kosovo proglasilo nezavisnost za vreme tvog šefa Koštunice kad su palili ambasadu i krali patike po radnjama

  6. Školovan si kao na Sorboni ali si tanak sa istorijom Rusije preme Srbiji. Što se nisi školovao u Moskvi nego u Parizu pa ti sad Zapad ne valja. Gde vas to vrbuju tokom studija ti KGB špijuni da mi je znati da radite za njihove interese

  7. Protesti. Izaćiće te kao za vreme DOS. Nikad vas nisu ni poprskali vodom nego procenili da malo eksponirani Koštunica može protiv Miloševića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.