Nova stranka: Konačna odluka o izborima 7. marta, članovi predsedništva za izlazak

Ostavite komentar


  1. Zoki, kaži odmah da hoćeš na izbore, nemoj se mučiti do 7. marta, vinogradarstva ti tvoga!

  2. Vrlo naivno sagledavanje trenutne situacije i realnih mogućnosti….

  3. E,Zoki… ako ti ne izađeš na izbore,propadoše izbori, a ako izađeš,izbori 100% uspešni.

  4. Clanovi presdsednistva ? cuuj predsednistva ! Jel to njegova sira familija. ?

  5. „Ističe se da je odluka o tom predlogu rezultat višemesečnih redovnih zasedanja i analize aktuelne političke situacije u Srbiji, ali i izbornih uslova koji, kako navode, jesu katastrofalni i krajnje neprimereni jednoj evropskoj zemlji 21. veka, ali koji ih „baš zbog toga sve obavezuju na borbu, a ne bežanje sa izbornog megdana“.
    Da li samo meni ova rečenica izgleda potpuno debilna? Jer samo potpuni debil može da izjavi kako uslovi, „koji su katastrofalni i krajnje neprimereni jednoj evropskoj zemlji 21. veka“ (što se slažem) mogu da „baš zbog toga sve obavezuju na borbu, a ne bežanje sa izbornog megdana“. WTF?????
    Izvini majstore vinogradare, ali ja stvarno ne vidim šta bi ti mogao da postigneš „borbom“ i „megdanom“ u takvim uslovima?!! Da li možeš da navedeš neki primer da je neko postigao bilo vredno pomena u borbi koja se odvijala u uslovima koji su „katastrofalni i krajnje neprimereni jednoj evropskoj zemlji 21. veka“?
    Da li ti vidiš neku svrhu od učestvovanja u boks meču gde ti je jedna ruka vezana? Šta u takvom meču možeš da dobiješ osim teških batina?

  6. Koliko je ovaj čovek zastupljen u Danas-u i na N1 rekao bi čovek da je bar druga po veličini stranka u Srbiji. Sem uže familije i nekoliko njih koji su iz nekog razloga tu, ne znam ko još glasa za njega. Prišljamči se uz nekoga ko će ga uvesti u skupštinu a on se odmah odvoji i izigrava nekog visokoumnog političara.Zaboravljate da ima ljudi koji ga znaju i u ‘starom odelu’.

  7. Ako do tada nađeš koalicionog partnera, kome ćeš se nakačiti, da pređeš census, izlazite na izbore. Ako ne nadješ, ne izlazimo! Šapić je dobar kandidat za koaliciju.

  8. Dobro bre ljudi, šta ste navalili svakog dana da objavljujete Živkovićeve izjave o tome kada će odlučiti da izlazi na izbore, i jednom je bilo previše, razmislite malo da li posetioce vašeg sajta interesuje da svaki dan vide vest o tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.