Nova stranka: Opozicija podržala predlog CRTE za slobodne i poštene izbore

Ostavite komentar


  1. Imajući u vidu, da je u zadnjem izveštaju Evropske komisije o Srbiji koji je ugledao svetlo dana 08.10.2020. pisalo, citiram; »Da je predsednik koristio predsedničku funkciju i pridobijao glasove za stranačku listu«, kao i da je predsednik Srbije na to rekao, citiram; »Prihvatio sam krivicu, odgovaraću na to kada dođe vreme« prvi uslov opozicije mora da bude; da ime predsednika Srbije ne može da bude u nazivu izborne liste SNS.

  2. Izgleda da se samoproglašeni “Jedino ispravni”, uvredjeno i ponešto nervozno, drže po strani i u bojkot stilu aktivno čekaju da nam Evropa prinese na tacni sočnu demokratiju, kako su to oni obećavali.

  3. Ne razumem šta nije u redu sa dosadašnjim uslovima. Nova stranka je bila zadovoljna uslovima za poslednje junske izbore i izašla na njih. Kao uostalom i ostali koji se pominju u tekstu.

  4. da dodam sesti princip koji je djavolski ali ipak odlucujuci..da opozicija bude jedinstvena izmedju sebe inace ovakvi kakvi su sada ni ,,za disu nisu,,svaka vlast pozeljeti moze.. a vlast je toliko zaglavila koliko u kriminal,nepotizam,korupciju a bogme i krivicno za krsenje ustava zakona ..posebno AV koji krsi ustav i zakone svakom svojom izjavom gde nije nadlezan

  5. „konstruktivna“ opozicija se razmahala, sad će vučko malo medijskog prostora da joj ustupi i eto njemu vernih sluga u skupštini koji će da rade onako kako njemu odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.