Novaković: Andrej Vučić je stvarni gradonačelnik Novog Sada

Ostavite komentar


  1. Manje vise sve je to negde jasno, mene zanima ko stoji iza Promenade, ko je dozvolio takav jedan skandal i ko sprecava njeno zatvaranje ili bilo sta sto bi je privelo bar nalik jednoj sigurnoj gradjevini. Osim Canka, koji je nesto malo ustalasao, verovatno su ga ucutkali necim, ne znam da se neko uopste bavi tom temom. Licno mislim da je to jedna od najvaznijih tema u Novom Sadu, po svemu onom sto se o njoj moglo cuti. A bogami i vidi se puno toga

  2. Što se tiče LSV-a oni su bacili pod noge sve još onog dana kad je Čanak došao na Pink da peva „My Way“. To je bio prvi signal da šesti oktobar nikada neće doći i ovo što danas preživljavamo je direktna posledica.

  3. Ma dobro, to se zna, bez obzira na botove, stigli im sendviči, pa ljudi moraju da „rade“, nego da ja pitam tebe nešto, jesi li ti Boro, stvarno „onomad“ glasao iz Soluna?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.