Novaković (DS): Svi koji izlaze na izbore Vučićevi su saučesnici

Ostavite komentar


  1. Gospodine Novakoviću,
    Moram, hoću da Vam kažem da u ovom Vašem intervjuu niste Ama baš ništa korisno, konkretno kazali,ocenili itd .
    Znate kako se ono kaže ..Lair pour Lair…
    PRAZNO … žveci….!!!!

      1. Sam demokrate , daju legitimitet Vucicevi izborima, a ne ove nove stranke . Ako izadjete , to vsm je kraj .

      2. Sam demokrate , daju legitimitet Vucicevi izborima, a ne ove nove stranke . Ako izadjete , to vam je kraj .

      3. Sam demokrate , daju legitimitet Vucicevi izborima, to Evropa dobro zna . Ove nove opozicione stranke su u rangu , toalet papira .

    1. Da li ste, Goco, mislili na „Umetnost radi umetnosti“?
      Ili na vazduh radi vazduha?

    1. kako se lako odvaljuju kvalifikacije? A koja je to mera pameti? Ajde da bar to utvrdimo svi zajedno, a ne da svako drugacije misljenje ima predznak minus pameti! Doduse , mozemo mi ovde da trabunjamo do sudnjeg dana, zivot ima svoj tok i svoje posledice, a posledice DS su na zalost prodaja i rasrodaja i materijalnog a i dostojanstva! Eto, za malo pa smo postali Nato placenici, svi uz tuznog Tadice i jos tuznijeg Sutanovca?!

  2. BRAVO! Da li vi to prizivate gradjanski rat? Zar nam nije dovoljan Vucic koji sve svoje protivnike naziva izdajicama, pa to radite i vi? Zasto bi ljudi od integriteta trebalo zdusno da vas podrzavaju kada vi nemate ni jedno jedino resenje.Sto se vidi iz vase izjave: „…on je rekao da se ta stranka neće opredeljivati prema tome (resenju Kosovskog problema) iz prostog razloga što do sporazuma neće ni doći.“ Da nije tuzno, bilo bi smesno. Stranka koja zeli da bude stozer Srpske demokratije NEMA odgovor na pitanje Kosova? Ali se zato BOJI da odrzi sednicu Glavnog odbora i dokaze da na njegovoj strani postoji ta ubedljiva vecina!

  3. Ja stvarno ne razumem zašto se ovi koji izlaze na izbore ljute kad im neko kaže da su „Vuičićevi saučesnici“? Ako smatraju da rade (moralno) ispravnu stvar, u čemu je problem?
    Stranke koje izlaze na izbore UČESTVUJU na izborima, nema druge reči za to. Kako se kaže za nekoga ko, zajedno s više drugih učesnika učestvuje u jednom organizovanom događaju, u ovom slučaju na izborima? SAUČESNIK! To je reč koja u srpskom jeziku postoji za takav slučaj i nemamo druge.
    Druga je stvar što se ista reč koristi i u krivičnom pravu, gde označava nekoga ko je učesnik, zajedno s drugima, u izvršenju krivičnog dela. U tom kontekstu, reč „saučesnik“ ima vrlo negativnu konotaciju.
    Ali ako neko smatra da učestvovnjem na Vučičevim „izborima“ ne vrši nikakvu krivično delo (jer ovi „izbori“ (još) nisu tako kvalifikovani), zašto se vređa kad ga neko nazove „saučesnik“? Zato što je ipak svestan da učestvuje u nečemu ne baš poštenom i ispravnom?

    1. ok, ne ljuti se covece je drustvena igra, jel tako a hajde molim bilo kog da navede jedan primer izbora da na njih neko nije imao primedbe, da su posteni i ispravni. Ustavno je pravo i obaveza svakog punoletnog da glasanjem odlucuje, a ako neko ocekuje da unapred zna za pobedu e, pa to je malo problematicno a mnogo je jasnije unapred znati za poraz jer se nema ideje pa ni kvoruma!? A zasto vi koji ne zelite izbore lamentirate i kvalifikujete ostale koji drugacije misle, odakle vama pravo da vi sudite nekom ko koristi svoje ustavom zagarantovano pravo? I ko kaze da ce oni
      koji izadju na izbore da glasaju za Vucica, ako izadje dovoljan broj i glasa protiv eto vama radosti? Da li su po tvojoj igri recima i Zvezda i Partizan saucesnici na utakmici??? Tesko da tako nesto nas jezik podrzava? Nego manje price, a vise dela, pa ce biti svima bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.