Novaković u Utisku nedelje o incidentu u Skupštini: Jovanov mi je dobacio ’dođi ovamo ako smeš’

Ostavite komentar


  1. Narodni poslanik Borislav Novaković svoje nepristojno ponašanje u Narodnoj Skupštini Srbije, želi da prebaci na drugog.Navodno mu je poslanik Jovanov dobacio dođi ako smeš, a on jedva dočekao da dođe. Da nije Tužno bilo bi smešno.

  2. Dajte bre koja je ovo priča, samo pogledajte facu ovom liku i sve će vam biti jasno ko je tu kriv, džaba mu sada da se vadi. Pratim njegova pisanja po društvenim mrežama i bolje da ga dalje ne komentarišem, to je ispod svakog kriterijuma, klasučan agresivac i nasilnik!

  3. Korumpirani, bahati agresivac Novaković treba da bude alternativa korumpiranom,bahatom Vučeviću ili Vučiću? Pa da li u ovom Novom Sadu, Vojvodini, Srbiji ima nekih drugih pametnih, poštenih, sposobnih ljudi?!
    Sklanjajte Novakovića!

  4. Opozicija ne govori u interesu naroda, već se samo i isključivo bavi svojim ličnim interesima i koristi svaku priliku da trenutnu vlast omalovaži što je, po svemu sudeći, nemoguće. Dok se vlast bavi Srbijom, oni se bave vlašću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.