Novaković: Vučević ne odustaje od rušenja Spensa

Ostavite komentar


  1. Pa nije to vasa dedovina Vucevicu, Spens je izgradjen od narodnih para. Ko ste ti da ga rusite i sa kojim pravom ? To sto ste na vlasti i imate moc i naoruzanu zastitu ne dozvoljava vam takvu nevidjenu bahatost. Sram vas bilo !

  2. Ovako: ne postoji javni servis (a SPENS to jeste) koji se javno i ne (su)finansira. Javni sportski objekti imaju i drugu vrednost. Sportske aktivnosti stanovništva štede državi ogromne pare (dokazano). A sad, što Spensom upravljaju politički podobni diletanti, i od „prirodnog“ gubitaša stvaraju kamen oko vrata Gradu, drugi je par opanaka. O svim ostalim vrednostima-urbanističkim, arhitektonskim, simboličkim- i da ne govorima. Ali, naravno, plac je za investitora plac. Videli smo to u Zemunu devedesetih. Samo, što su od onda od trafika u parku „evolucionirali“ dogurali do ozbiljnih uzurpatora svega što je nekad bilo narodno ili državno. Nemam, nažalost, nikakvih sumnji da će bagra ostvariti svoje namere. Uzgred, nimalo im se ne gadi što na severu žive „ustaše i mađaroni“, jer tu je sve što se još može još oteti, pa prodati i oploditi.

  3. Bolje da drži ruke podalje od SPENS-a da se slučajno ne opece. Šta reći o gronacelniku kom nije jasna svrha izgradnje objekta. Istina, tamo ima mnogo ,,bacenih,, kvadrata ali ni to nije neki problem kao i energetska efikasnost koja se moze znatno poboljsati

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.