Novi politički pokret „Metla 2020“

Ostavite komentar


  1. Ne postoji drugo logicno objasnjenje nego da je ovo vodjin prijekat kako bi ostvario privid demokratskih izbora. I na proslim.izbkrima Sns je ovima finansirao kampanju.

  2. Svi takozvani Pokreti , Savezi, Partije, koji se sadasnjih dana, pa sve do neposredno pred izbore osnivaju su iskljucivo sateliti i u korist Vucicevih izbora.

  3. Treba im odati priznanje za dosetljivost. Odlican slogan, priznajem. Samo, ipak, ostaje pitanje da li ce biti dovoljan da sakrije njihovu sustinu.

    1. Cetki i metli se prvi dosetio kandidat na prvim izborima, sada pokojni, Seceroski.
      Stariji ga se secaju.

      1. Nije se Šećeroski dosetio četki i metli, to mu je bilo zanimanje, od toga je preživljavao. Čovek je bio priprost i nepismen sa vidnom govornom manom. Neki, Miloševićev savetnik, ga je negde pronašao i nagovorio da se kandiduje za predsednika Srbije. Bilo je još kandidata, sličnih njemu, a sve u cilju da se napravi sprdnja sa, demokratskim, predstavljanjem kandidata na televiziji. Milošević nije koristio taj dodeljeni termin. Bila je to „dobra“ ideja, ljudi su se danima, smejali i prepričavali izjave Šećeroskog. Ne shvatajući da se smeju svojoj sudbini.

  4. Svakom iole ozbiljnom, ukljucujuci i „Metlu 2020“, je jasno da oni cenzus ne mogu da predju bez „pomoci“ SNS-a. S obzirom da vecina stvarne opozicije nece ucestvovati na izborima vladajucima bi dobro doslo da ova grupacija udje u parlament. To znaci da ovi i ako nisu sada Vucicev projekat postace to ako im Vucic obezbedi prelazak cenzusa.

  5. „Metla 2020.“ To mi liči na Vešticu -koja će novim sloganom, a proverenim SnS metodama dodatno uzjahati (Metlu) Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.