Novo obraćanje Aleksandra Vučića: I dalje čekamo one koji protestuju da dođu da razgovaramo, ali nemamo vremena da samo sedimo i čekamo

Ostavite komentar


  1. Ti sto protestvuju ne znaju ni zašto to rade, verovatno su dobro placeni samo da dižu prašinu

  2. Koji je non stop na ovom instagramu, moli on Boga da se niko ne odazove na razgovor sa njim, uvek je izbegavo javna suceljavanja.

  3. Како он само ради и бори се за Србију…
    Сузана, што му не отвориш и Тикток, да ради још брже, јаче и боље??

  4. Човече испуни прво захтеве грађана са протеста па онда можеш да разговараш до миле воље о свему и свачему. То је онда демократија и демогратско друштво које ти желиш да промовише, а до сада то ниси радио.

  5. Sta je sad?Taman smo 24h bili mirni.Opet atentat.Deda,deda,bas si krme.

  6. sledi najvece povecanje plata i penzija u istoriji nikada vece…..

  7. Ovo je ona „trojka“ koja se u danima žalosti kliberi, „umnožava“ preko fotošopa na društvenim mrežama i zbija šale na račun odlaska na „Gazelu“. Ovo je sada kao ozbiljna faza?! Ili možda završni čin užasno duge i mučne tragikomedije?

  8. Razgovor sa tobom se svodi na tvoj monolog,zamenu teza i pričanje Price koja tebi u tom momentu odgovara.Mozds zato i nece da razgovaraju.

  9. Ne treba niko da ti dođe, samo odeš na pravu tv, kod pravog voditelja, da ti postavi prava pitanja. Samo napred predsedniče, ma ti si hrabar čovek!

  10. Zar opet da se obraca gradjanima???????Trebao bi da shvati da je dosadio tako cestim obracanjima i da shvati da se ni jedan predsednik na svetu tako cesto ne obraca gradjanima kao sto on radi.

  11. Zaista nas ne zanima šta imaš da kažeš, ukoliko to nije vezano za ispunjenje zahteva Protesta!

  12. Rekonstrukcija vlade je jako elegantno rešenje. Gašić i Vulin da se sklone negde i eto bezbolnog ispunjenja dela zahteva sa protesta Srbija protiv nasilja. Tome dodati oslobadjanje RTS i smena REM-a, i eto skoro da bismo stigli na pola puta, bez potresa .

  13. On nastavlja samo da se obraća svojima, kojih je sve manje a preskače one kojih je svakim danom sve više.

  14. Protestujemo, eno btknjo, protestujemo.
    Protiv nasilja.
    Protiv bolesne agresiju, ambicije, autoritarnosti.
    Ne protestVujemo, eno.

  15. Koga bre ko placa? Ja setam bez ikakve nadoknade niti je zelim, setam zbog dece stradale zbog ispiranja mozga deceniju. A predcendika placam JA, svojim porezom koji placam uredno!!! Necu nasilje, u zatvor svi lopovi!

  16. Da tobom moze razgovarati samo republicki javni tuzioc(ne Zagorka)
    Da das izjavu

  17. Ne zamajavajte vise ovaj narod vec kupite prnje i odlazite s vlasti jer vas narod nece!!! Rekli ste vi odavno sta ste imali i posto ste sve upripastili, vreme je da odete!

  18. Ako budete dobri čika Vučić će vam u sredu dati bonu.
    Dokle bre više da nas zajebavaš i zadužuješ ovu zemlju kod Rusa, Kineza, Arapa, a sad i Indijaca da bi ostao u fotelji, dokle više…

  19. Pa bili smo u subotu uveče ali nisi smeo da izađeš da razgovaraš sa narodom.

  20. I tako od saopstenja do saopstenja. Od obracanja do obracanja. Daje se na znanje,daje se na znanje. Zna se ko se tako oglasavao. Toliko je zamorno i ubija u pojam da vise niko ne razlikuje bitne stvari od nebitnih.

  21. Može, idite mu i na noge u Predsedništvo da razgovarate, ali samo uz kamere online tv N1 i pročitajte mu još jednom zahteve….pa neka odgovori javno u kameru

  22. Zašto li je baš ministar finansija uvek u društvu? Zašto baš finansija? Taj mu najviše treba!

  23. ne vidim na stolu limunadu, ni knjigu Arčibalda rajsa. Ispred njega limenka coca Cole, ispred ovoe dvojice pored njega čašu sa prozirnom tečnošću! Jel ovo neka simbolika? Ne, ovo je foto-šop iz aviona za Moldaviju!

  24. Ko boga te molim, nemoj više na TV. Povećanje plata, penzije koje se od marta meseca najavljuju za novembar pojede inflacija…

  25. Kao sto kaze Gardijan, populisticki prokremljanski autoritarac. Valjda ce doci i ta 2027. godina, da ti vidimo ledja, svi mi koji te s razlozima preziremo.

  26. Zasto se Vucic obraca narodu? Kakvog to smisla ima osim da nervira posten svet? Zasto se kaze svom sinu da prestane da se druzi sa kriminalcima?

  27. Ispuni zahteve pa ćemo možda i razgovarati …..o tvom odlasku naravno!!!

  28. Mister Bin, u valstitoj neprijatnoj drami…. Možes se obarćati svakog punog sata, sve je u tvojim namučenim rukama.

  29. Evo ti Boška Obradovića, Zavetnicu i Jovanović ti Miloša pa pregovaraj sa njima do mile volje. Srbija se više saginjati neće pred tvojim sramnim obraćanjima, lažima…

  30. Ти што протестују су у суботу дошли да те виде и да ти кажу нешто, али ти си се сакрио у мишју рупу.

  31. Ti nešto radiš!Sve što radiš je pljačka ovog jadnog,napaćenog,naroda.

  32. Evo stizu M. Dinkic, Ceda Jovanovic, Milica Zavetnica, POKS, Krkobabici, R. Ljajic, Vuk Draskovic…

  33. Ne vole ljudi prazne priče.Za početak nadji poštenog čoveka oko sebe i pokaži ga Narodu.Znam da je teško ali probaj bar jednog da nadješ!

  34. o čemu bi pričali?

  35. Немој да чекаш и дангубиш. Иради пно што мораш као одговоран председник. Угаси ПИНК и преподневни програм ХЕПИја . Такође Информер. Онда ће мо бити макар мало равноправних. Да Србија чује шта други причају осим тебе.

  36. Ti sto vise radis nama sve gore, bolje uzmi neki duzi odmor da se oporavimo.

  37. Vucic je izdao Srbiju jos 2013 u Briselu a da to niko nije ni znao.Unistio je Srbiju i odmah ga treba uhapsiti.To bi u normalnim drzavama bilo odmah ucinjeno.

  38. Hit mi ove trešnje u činiji na stolu,nasmeja se do suza…nisam ni slušala šta priča

  39. Дејана, задужио нас је више код Немаца, него све заједно код Руса, Кинеза, Индуса. Да не помињем светски монетарни фонд. Србија је у дужничком ропству.

  40. VUCICU , IMAO SI SANSU da se dostojanstveno obratio svima UZIVO u subotu veče sa terase Predsednistva.

  41. Jeli bre, prestani da lažeš.Puko si ko bas. I ta izlizana fora živela Srbija.

  42. Zašto sada. Trebalo je ranije te ovih šetnji ne bi bilo. Za razgovor treba dve strane dobre volje. Do sada nije bilo nikakve volje. Narod je nazivan svakakvim recima

  43. Jel su ovo tresnje sa protesta protiv nasilja sto deli onaj dobri čovek? Aha…

  44. Trebao si izaći sa petoricom-šestoricom na TV duel pred izbore pa nebi bilo pedest -šezdeset hiljada pred slupštimom.

  45. Kako te nije sramota,te iste ljude nazivas Hijenama i lesinarima,bitango jedna,lepo je rekao Kojo,da pozivima što duže i da odgovaraju za sve sto si uradio ovom narodu

  46. Prošlo je ne 10 dana već 10 god. Kako vlast uništava ! Gradila i izdvajala od plate a sada nemam ni stan ni hleba!

  47. Nema razgovora.Podnesi ostavku,to je jedino sto mi,vecina gradjana Srbije,zahteva.A posle sledi odgovornost za 11godina unistavanja drzave i gradjana(premda bi trebao da odgovaras i za zlocine iz perioda 1998-2000.godine).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.