Novo udruženje penzionera Srbije traži da sa Vučićem pred kamerama suoči stavove

Ostavite komentar


  1. do sada na tv nije bilo sagovornika tesko da ce i penzionere prihvatiti na razgovor pred tv
    mnogo je lakse sam da pita i da odgovara i da konstatuje da samo on radi a drgi su lopovi

    1. Pristane, to znaci da ih je on i osnovao. Toliko je puta radio isto, tako da ozbiljno sumnjam u te neke novoosnovane. Sve sto je imso da uradi, uradio je. Pokrao je penzionere, mnoge je ubedio da im je vratio pokradeno, tako da….

  2. Trebalo bi da se sistemski definiše i „najniža garantovana penzija“, (koja je ustvari socijalna kategorija jer se uvek finansira iz budžeta, a sada je oko 15.000), da bude najmanje 1/3 prosečne neto plate i da se uskladjuje zajedno sa budućim redovnim uskladjivanjem penzija, nap. svakih 6 meseci.

  3. Dragi penzioneri, moci cete da dobijete razgovor na televiziji u 4 oka sa vodjom samo ako izaberete Marica ili J. Vucicevica za vaseg predstavnika. U druge opcije nemojte da se nadate.

  4. Samo da dodju pravi penzioneri, nema Vucic odgovor, evo, samo jedno pitanje , zasto se borio za vlast i pored toga sto je dva puta gubop od DS-a (nisam u stranacki opredeljen) pa onda kad je dosao na vlast, sto puta ponavlja kako je Djilas lopov ne spominje Kostice, Djelice Cede, Vlahovice,Labuse, Dinkice , Djelice i veliki broj ucesnika srpskog Davosa na Kopaoniku, ne ne govorim o pilitickom ocu Tomi , i maceehi Dragici, objektu nelegalnom na Kopaoniku. E sad lepo pitanje zasto si mene licno opljackao za cca 4 000 EUR-a a niste lepo doneli zakon o lustraciji, pa onda bi namirio budzet, zasto sam sebi postavljas pitanja i odgovaras, i ko ti je dozvolio da pricas kako sam trpelkjiv i kako si TI beskrajno zahvalan penzionerima, dokle ide tvoj cinizam da si mi poslao pismo u kome se zahvaljujes na mojoj trpeljivosti, nemogu da kazem tezu rec ali SRAM TE BILO, a na megdan neces nikom izaci, ogroman si manipulator, lepu si ekipu poslusnika okupio oko sebe, nema dana da ne velicaju tvoj lik i tvoje delo, kao da Srbija nebi postojala da nije tebe,

  5. Ma i njih bi glat ocetkao samo , pet minuta ja pet minuta oni, i bez zaludjene publike koja aplaudira ,

  6. Kukavica je on. Da je pošten i hrabar to bi već uradio. Boji se on i malog miša jer zna kakve je nepravde počinio naročito penzionerima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.