NVO: Dostavićemo tužilaštvu snimak na kom žena sugeriše ljudima kako da glasaju

Ostavite komentar


  1. A poozivi telefonom, a zvonjava na kucu, a provera da li si glaaao, sta cemo sa tim?

  2. A šta ako to ne bude tačno, pa protiv vas se podigne krivična prijava? Onda ćete kukati kako ste politički progonjeni, je l’ tako? Tako je.

    1. Snimak postoji Ljubiša samo zavisi da li želiš ili ne želiš da ga vidiš, za tebe se verovatno nije desila ni Sava mala, Krusik, Doljevac…

  3. u danu izbora, dve stvari: prvo, navodno je zabranjena stranačka propaganda, a ja pustio muziku sa Youtube-a i u sred jednog videa – reklama SNS-a za izbore! Drugo, pošto nisam stigao da odem na glasanje do nekih 18 sati, zvone mi dve mlade žene na vrata, drže nekakav papir u rukama i pitaju me da li sam bio na glasanju!?!? Meni to liči da su imale dojavu sa biračkog mesta ko sa koje adrese nije izašao pa pošle da me podsete?! Sramota! Šta ima bilo ko koga da ispituje da li je glasao?! Ali, shvatamo, ovde pravosuđe radi samo protiv sitnih riba.

  4. Ne razumem. A sto potpisaste da je sve u redu ? Jel vam neko naslonio pistolj na celo ? Predpostavljam da je ovo naknadna pamet. Trebalo vam je nekoliko dana da se dosetite.

  5. Шта је тачно спорно у овоме? Политичке партије у већини случајева купују гласове за празна и бесловесна обећања, и то је наводно у реду, а проблем је када их купе за кеш и пакетић с шећером и зејтином?! Иш!…

  6. Da li je ovo 21.vek?? Ne mogu da verujem šta se sve dešavalo pre, i posle izbora! U Srbiji je neki gori virus od corone!! Bruka i sramota!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.