O troje radikala rasprava i u Savetu bezbednosti

Sa regionalne konferencije o ratnim zločinima BIRN-a održane u Sarajevu

Ostavite komentar


  1. Sta jos treba da uradi SNS vlast pa da na Zapadu /ma ko to bio/ vide da je SNS preobucena i nasminkana SRS Vojislava Seselja /svecani docek haskog optuzenika i predlog da ON bude primer buducim generacijama Nikole Selakovica, ministra pravde, predlog Ivice Dacica da se podigne spomenik Slobodanu Milosevicu, rasprava o Markalama /a sudjenja zavrsena/. Ove "igranke sa Seseljom i radikalima je samo "slag na torti". Za pozar je dovoljna i varnica, dovoljan je i Halilovic /Bosanski Seselj/, da uplasi narod.

  2. LAZNI PATRIOTA VJerica i ostali Radikali.Za gradjane je veoma vazno da znaju da je ona svu svoju blizu rodbinu lepo udomila u Zemunu kao i da ima je dala lepe stanove.A ti narode i dalje podrzavaj ovu bagru koja lepo zivi na tvojoj grbaci i stalno te lazu,pricaju ti demagogije.Sto se mene tice drzava treba da ih uhapsi i pravo u Hag.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.