O Vučićevoj vakcinaciji odlučuje marketing

Zašto prvi čovek odugovlači sa imunizacijom

Ostavite komentar


    1. Ne brinu Djidolarosovci, i nisu oni stado nego ZNS…Zajdnica Neandertalaca Srbije.

      1. Misli Ljubisa da je duhovit . Pa kad je duhovit , sto ne napisa i da je SNS savez Neandertalaca Srbije . E , onda bi kompletno bio u pravu !

    2. Зна он суштину ове глобалне завере. Неће се тај вакцинисати. За извитопереног човека у сваком погледу, потребна је хоспитализација а не вакцинација.

  1. Svakoga dana, prva naslovna slika na sajtu Vuciceva fotografija. Veoma snazna podrska njegovoj neprestanoj kampanji .

    1. Ne samo to. Prenošenje bilo kakve besmislene i neobavezne izjave. To je po meni učešće u zločinačkom poduhvatu.

  2. Ne moze da se odluci da se nekom ne bi zamerio ili Putinu ili bratu Siju ili EU.

  3. Jako, jako sam zabrinuta da nam se pastir ne razboli jer posle nema ko da nam daje zob i krmilo.BILO bi strašno, za nas, ovce.

    1. A jesi bio zabrinut kad nas je vuk klao i kasapio, da bi sebi napunio džepove sa 619 m. evradi?

  4. мислим да је председник у међувремену дошао до необоривих доказа да је земља ипак равна плоча

  5. Ne mislim na sebe.Da li je AV nazebao,ne znam, a u ozdravljenje i podelu sudbine,ne verujem.

  6. Živ nisam dok se ON ne vakciniše. Niti jedem niti spavam…. Samo da on preživi, za narod ćemo lako… Ima ga još, za sada.

    1. A šta bi napisao da se vakcinisao? “Evo ga, za njega ima vakcina“. Je l’ tako? Tako je. Tebi ništa ne odgovara.

  7. Lik se zaštitio na vreme. Od silnog grljenja i oblizivanja do sada bi zaradio Coronu već tri puta. No, želim mu zdravlja pošto će mu trebati kondicije da odgovori na more nezgodnih pitanja, kada dodje vreme, a ono nije tako daleko.

  8. Na njega ništa ne deluje, tako da bi to bio badava utrošak dve doze! Mislim, ON je Supermen, s njim ćemo i mi da „odletimo“!

  9. Ovo je kao da ti neko odnosi nameštaj iz stana a ti s visine komentarišeš da mu se košulja ne slaže s pantalonama.

  10. Čemu briga. Vakcinisan je pre dva i po meseca Fajzer – vakcinom. Nakon toga je dva puta revakcinisan. Proveren mu je nivo antitela i solidan je. Sve ostalo je predstava namenjena polupismenoj većinskoj Srbiji.

    1. Primecujem dve skole misljenja u komentatorluku dnevnog lista Danas. Jedna nas uci da se predsednik vec odavno vakcinisao, a druga da to nema ni nameru da ucini jer je u dusi antivakser. Ja se priklanjam ovom drugom misljenju. Da je u opoziciji, bio bi najglasniji zagovornik nevakcinisanja. A kako je uspeo da se ne zarazi? Pa ima tu i nekih efikasnih preventivnih metoda, ali ne bih da spekulisem.

  11. Svakoga dana po bar tri bezvezne vesti o ovom stvoru i šta isti razmišlja. Danas, N1 i B92 naravno. Zašto učestvujete u njegovoj kampanji.

  12. Ma vakcinisao bi se “ nas Aca “ ( vakcinom brata Xi -a ) ali mu licni lekari kazu “ njet “ jer nije kompatibilno sa njegovom aktuelnom medecinskom terapijom ( a i ucenjem ruskog jezika mesanog sa kineskim ) . . . moze doci do nezeljenog hemijskog spoja i reakcije , a “ nas Aca “ ima sifre od “ nuklearne ( nase ) sifre i kodove za nuklearne rakete ( nase ) , pa nastane problem sa komsijama ili , nedaj Boze , pocne da nam deli nas novac zaduzujuci nas . . .

  13. Vucic je primio prvu dozu Sinovac vakcine u Julu 2020, tada su vakcinisani i svi kinezi koji rade u beogradskom predstavnistvu kompanije Huawei. Setite se da nije nosio masku na velikom broju javnih dogadjaja, znao je da je zasticen.

  14. Treba biti ozbiljno neuravnotežen ili naprosto glup pa verovati u bilo šta što dotični izjavi ili uradi.

  15. Da svi budu zadovoljni,treba ga vakcinisati svim vakcinama odjedared.Objavite ovaj duboko misaoni kometar,koji je neponovljiv,ako hocete i ako necete u svakom slucaju ,ne ljutim se.Puno pozdrava od a do s tacka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.