Obradović: Đukanović uveo Vučića u svet kontroverznih biznismena

Sagovornici Danasa o tvrdnjama predsednika Crne Gore da nema komunikaciju niti poslovni odnos sa predsednikom Srbije

Ostavite komentar


  1. Sto bi se Milo petljao sa srpskom politikom kada ima dovoljno nafatiranog novca od svojih „biznisa“?

  2. Oni se cuju najmanje jednom nedeljno! Milo blizi rodjak vuciceve supruge! Bio na svadbi u Beogradu!

  3. Мило је можда покварен, али је политичар пар-екселанс за овог овде. Пратите му све говоре, човек је невероватан политичар. Не бави се таблоидима и жутом штампом као овај овде. Мирно и достојанствено је признао пораз и честитао противницима. Обе стране су спустиле лопту да не би дошло до нешто много већег у Црној Гори и на томе Милу треба одати признање.

    1. Evo bas lepog dokaza koliko su beskrajno naivni ljudi koji veruju neku takozvanu alternativu u zemlji Srbiji. Ovaj advokat Olenik ih brani i stiti vise nego oni same sebe sto stite. Naravno, pored ovakvih vlasti, svaka lazna opozicija moze skupljati naivne glasove obicnim populizmom. 76 godina surovog i podmuklog komunizma na ovim prostorima. Posebno u Srbiji. Pravo je cudo da je uopste nekoga naroda i ostalo ovde

  4. Pa cek sad prvo Vucica uveo u biznismene a onda izjavio Djukanovic licno nemam komunikaciju sa Vucicem evo ne znam Boga mi

  5. Al Dahru,kao i investitore Beograda na vodi doveo je lično Mladjan Dinkić.Dinkić je Vučićev savetnik i to je javna tajna.PREPOŠTENI Stanko Subotić Cane,Vučićev SPONZOR je veza između Đukanovića i Vučića.Inače Subotića i Đukanovića Italija tereti za šverc NAFTE I CIGARETA.Sve moj do mojega.Vučić kao hapsi TAJKUNE!Samo se pitam koje?Mišković povećao bogatstvo za preko 200 miliona eura i slobodan,Dragan Đurić slobodan i naravno još bogatiji,Miroslav Bogićević otvori još četiri firme i slobodan,Bogoljub Karić se NENORMALNO OBOGATI I SLOBODAN,Beko jači za još sedam firmi,Andrija Drašković kao većinski vlasnik pet firmi zajedno sa DAČIĆEM slobodan i bogatiji su za nekoliko desetina miliona eura.Buha „ČUME“slobodan i ORE SRBIJOM,ne može ni jedan put bez njega da se radi.Kako smo GLUP NAROD DA NE POVERUJEŠ….

  6. Zaista, već nekoliko puta sam čitala o prljavim poslovima pod paravanom Beograda na vodi? Ali zašto se onda ne povede neka istraga, ovako sumnjam u istinitost informacija jer se sve svelo na rekla-kazala.

    1. Pa Maro ko da „se povede“?
      Zagork Dolovac, Pašalić, Voolinovi policajci sa sve tetkom…
      Ko sestro slatka da „se povede“?
      Kaži ime osobe ili institucije i videćeš kako to zvuči glupo.

  7. Odavno se zna da su on I njegov brat kriminalci sad su uvukli I onog zutokljunca u kriminal Ali ozbiljne najbolje to seselj zna samo ako hoce da kaze Ali recice kad Bude dobio po dupetu

    1. Nedavno postavljeni predsednik crnogorske vlade(Krivokapić) je izjavio da su Vučić i Đukanović poslovni prijatelji i da imaju zajedničke poslove u Beogradu na vodi. Mislim da svi to znaju, ali tužilaštva i sudovi su pod kontrolom. Nadam se da će se crnogorske institucije reformisati, osloboditi Đukanovićevih poslušnika i istražiti sve zlopupotrebe i kriminalne radnje. To će biti veoma teško, ali je, uz političku volju i odobrenje iz Vašingtona i Berlina, moguće.

    1. Milo Djukanovića, je izgubio parlamentarne izbore u Cg, što je početak njegovog političkog kraja, što i sam zna, i to se vidi i po njegovom ponašanju.

  8. Pa tebi je Obradoviću Vučić idol, opsesija. Iz svih tekstova i objava shvatam koliko si frustriran i koliko bi zaista želeo da budeš sultan umesto sultana, Iznogude moj.

  9. Odgovor Obradovicu
    Jedna velika zemlja Francuska daje sebi luksuz ili sumnjivo druzenje sa Émirats ma koji su
    zakupili celu aveniju Samp Élize
    Zato Obradovicu to mozes da pricas onima koji citajuci Zutu stampu

  10. Djukanovic je nasa ruzna proslost u CG i sada smo pobedili njegove ljude u vladi CG a sledi svrgavanje sa vlasti i samog Mila Djukanovica!

  11. Šta je sad ovo, pripremati mu odstupnicu tipa MA NE BI ON NEGOB GA JE MILO LOPOV UVUKAO U SVE TO !??? samo da znate da vam to neće proći…

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.