Obradović (Dveri): Državni udar na porodicu u Skupštini Srbije, Vučić ni reč o tom ludilu 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obadović ocenio je da danas „počinje skupštinski državni udar na porodicu“, jer su na dnevom redu zasedanja Narodne skupštine, kako je naveo, „dva antiustavna, antihrišćanska i antiporodična zakona – o rodnoj ravnopravnosti i izmenama i dopunama zakona o zabrani diskriminacije“, koje je neophodno povući iz procedure.

Obradović je u pisanoj izjavi ocenio, „ako prvi bude usvojen to će značiti da naša deca rođenjem nisu ni muško ni žensko već da će se tek tokom života opredeljivati šta su i da će menjanje pola postati uobičajena društvena konstrukcija i igrarija koju će država morati da poštuje“.

„Ako se usvoje izmene i dopune drugog zakona to će značiti da će svako ko se protiv ovog socijalnog inženjeringa pobuni biti sudski kažnjen. To u praksi znači uvođenje verbalnog delikta i progon svakoga ko javno iskaže kritički stav protiv totalitarnih ideologija homoseksualizma i rodne ravnopravnosti koje se nameću našem društvu mimo volje većine građana Srbije“, istakao je Obradović.

Dodao je da se ovo „posebno odnosi na sveštena lica kojima će biti zabranjeno da propovedaju verska učenja van bogomolja“.

„To znači da neko pre podne može da se oseća kao muško, popodne kao žensko, a uveče kao međupol i da svi državni organi i javnost to moraju da poštuju ili će biti strogo kažnjeni. Ludilo, zar ne?“, naglasio je Obradović

Prema njegovim rečima, „izjavu predsednika Srpske napredne stranke (SNS)  Aleksandra Vučića da neće potpisati zakon o istopolnim zajednicama jer je antiustavan predstavlja – skretanje pažnje javnosti sa ova dva mnogo gora zakona, o kojima predsednik države nije rekao ni reč a podjednako su antiustavni“.

„Jasno je da ove zakone gura SNS pod pritiskom zapadnih ambasada i nevladinih lobija a na direktnu štetu porodične i tradicionalne Srbije koja je većina u ovoj državi“, naglasio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari