Obradović: Dveri pošteno odslužile mandat

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasan uspeh kada je bojkotovana skupština i njen rad. Nikako novinarske konferencije iz hola Skupštine ne mogu da me ubede da su imale uspeha u plenarnoj sali pošto vas tamo nije bilo?

    1. Uroš, bilo ih je u skupštinskoj sali ali su je napustili zato što su je bahati poslanici Sns, Srs i predsednica skupštine pretvorili u cirkus….

      1. Ronin…..najbolje je da ne komentarišeš jer cirkuse su pravili samo politički cirkuzanti, Obradović…a sve pod plaštom slobode medija i demokratije…srećom dočekasmo da sa političke i sve druge scene NESTANU DVORSKE LUDE

    2. Uspeh
      …gde vi vidite uspeh? Uspeh je jedino to sto ste bili clanovi parlamenta. A sve drugo je neuspeh! Bojkot nije uspeh gospodo, to je neuspeh i strah od katastrofe na izborima! Tuce,pljuvanje po ljudima,kabadahijsko ponasanje,i sve sto ste radili verovatno pod necijim uticajem,vas je srozalo na dno! Samo na izborima ste mogli dokazati da li jos vredite a posle izbora akp bi isli u parlament,kulturnim nastupima izneti svoje ideje i boriti se za njih. Samo legalno se moze osvojiti vlast,nema vise revolucije. Zivela Srbija! Neka pobedi onaj koga narod izabere!

    3. A kako nije uspeh??? Pa, pokrao je Bole stranku, manastire, jeo za džabaka, država mu plaćala stan, primao platu za nerad… Pa, malo li je?

  2. Kakav uspeh, preskakanje ograde ispred Predsedništva ili Ramazanski post na stepeništu Skupštine?

  3. U kojoj meri je vladalo postenje, dalo bi se o tome diskutovati, ali svako zasluzuje postovanje.

  4. Bilo je raznih momenata, sada ide nova borba u kojoj po mom misljenju treba svi da ucestvuju.

  5. Boki ti si srecan covek cetiri godine si
    dobijao platu i te kakvu platu.Bogami kako stvari stoje moraces dobro da zagrejes stolicu i pisati pisati knjige.

  6. Lazove Boskicu sta si posteno uradio sem trpao u svoje dzepove a svi su te napustili i sta si ti i tvoj pokret doprineli Srbiji sem nasilja i kradje

  7. Kako? Nedolaskom u Skupstinu, rusenjem, urĺanjem…. Nadam se da neces nikad vise prici Skuostini! Sramota

  8. Svaka cast. A ovi podsmesljivi komentari govore o ljigavim karakterima

  9. Dveri su u početku bili oštri protivnici promocije LGBT- prava, da bi se sada zalagali i maltene promovisali njihova prava. Takav obrt je neverovatan, i ma kako bio ispravan, ne može se govoriti ni o kakvom poštenju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.