Obradović (Dveri): Vlast je izgubila legitimitet

Ostavite komentar


  1. Srbija ce nastaviti da napreduje i da se razvija a ti mozes i dalje da kukas.

      1. daj bosko više
        dosadan si vec sumljam da si ili strani placenik ili te vucic placa jer bez tebe opozicija se u srbiji necuje. .
        ti si definitivno necije mezimce . al nama gradjanima vise si dojadio. .
        pqjeterao si.

  2. Misevi vratite se u rupe i vise neizlazite da serete nemozete nista da uradite,slabi ste i unistili ste vi svaku nadu a ne vucic on je odradio sve sto je hteo pa sto ga niste zustavili ako ste mogli.cao slepci

  3. Lepo ti sad Boško da se zaposliš i da radiš negde, kao svaki normalan gradjanin Srbije.
    Sirov si ti sinko za politiku.

  4. Pa dobro i sta sada? Ako je izgubljen legitimitet, sta ce da se desi? Vladace jos minimum 4 god, a sa vama takvima jos 40.

    1. Obradović i njegova politika su u mnogome pomogli Vučiću da postigne ovakav rezultat.

  5. Vlast izgubila legitimitet? Pa dobili su 2,15 miliona glasova, kako takva vlast ne može da bude ne legitimna? Pre će biti da je opozicija ne legitimna jer je pored aktivnog poziva na bojkot koji je trajao godinu i po dana, izlaznost bila samo 7 posto manja, nego što je bila na izborima kada je opozicija učestvovala.

    1. A šta je sa onih ostalih 4,5 miliona,bolje da ćute i ne zujite mnogo,kad sami znate da je ovo sva na mišiće odnosno zastrašivanje,mrzite Boška jer govori samo istinu.

      1. djole znas kako se kaze .
        za koga si glasao tako ce ti0i biti. .
        ovi sto nisu glasali pa tako ce im i biti „nikako“
        ja recimo to posmatram ovako. .
        mnogi moji nisu glasali.
        a znas sta su rekli.
        „sta da glasamo kad je pobeda ocigledna“
        i tako je. .

    2. 2,15 miliona glasova na 6,7 miliona glasača?
      To svakako ne daje legitimnost a kada bi se eliminisale krađe na svim nivoima ne bi dobacili ni do milion.
      No međutim, za sada sve ide svojim prirodnim tokom. AV će sada MORATI da potpiše šta se traži od njega u vezi Kosova, ima potpunu vlast i više nema vrdanja. Njegov pad biće strahoviti i dolazi vrlo brzo. To sada izgleda nemoguće ali i Milošević je delovao najjače par godina pre pada.

  6. Vlast je dobila 300 000 više glasova nego pre četri godine, a to nije gubljenje legitimiteta.

  7. Na prošlim parlamentarnim izborima je izašlo 56,7 posto glasača, a na ovim je izašlo 50,4 posto, što znači da je bojkotovalo 6, 2 posto birača, što je negde oko 400 000 glasova. E, toliko bi dobila opozicija da je izašla na izbore, što znači da ona nema legitimet, a ne ova vlast.

  8. Ma tvoja stranka je pobedila definitivno.
    Prvo svi pljuvali, botovi ovo ono,
    Pa ucenjeni i potplaćeni glasači.
    Pa nije valjda da toliki broj ljudi živi u ropstvu.

  9. Ko je izašao samo je podigao izlaznost. Za av glasalo bi 20 posto. Nemaju nikakav legitimitet ali imaju podršku starih srpskih neprijatelja.

  10. Bosko Obradovic da se spakuje i podvijenoga repa vrati u Cacak. Jedva ga cekamo vamo ko ludi smo bez njega.

  11. Na zalost ovo je kraj politicke karijere gsn Obradovica. Nije kraj sveta. Postoje i drugi posteni poslovi.

  12. Boško, nadam se da si shvatio da si najveci gubitnik ovih izbora upravo ti. Ti si bio “Novo Lice” i nova politika za kojom toliko svi žude u Srbiji. Odlučio si da deliš sudbinu sa izlizanim i istrošenim političkim oportunistima kojima je rok upotrebe istekao jer su sami sebe prikazali kao pokvarenu robu jos pre desetak godina. Kao što vidiš predaja ne znači ništa i samo odmaže. Velika greška je ovaj bojkot. Kako sada misliš da dobiješ poverenje onih koji moraju da rade i odrzavaju svoje biznise, a ne podrzavaju SNS. Izdao si ih i ostavio na milost i nemilost tom besnom čoporu. Da li će gradjani izaći na izbore i glasati ili ne, to je njihova pojodinačna odluka. Tvoje kao potičara je da se boriš u svim uslovima u svojoj zemlji jer si i ti deo tog i takvog političkog dela društva. Dozvolio si da se izbori održe bez ikakve kontrole i nadzora, a sada pričaš da su nelegitimni. Igubila je tvoja reč težinu sinoć, pa nikakvog smisla više nema govoriti o legitimitetu za koji oni tvrde da je nesporan. Meni ostaje gorčina i beznadje jer danas vidim koliko niste bili svesni greške koju pravite, pre svih ti. Svako dobro i puno zdravlja ti želim!

  13. Kako je tebi dobro Bosko…steta sto nisi izasao da pokazes svoju snagu…pa za tebe he Sergej postavio granucu koju ti ne mozes da predjes nikad

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.