Obradović: Gradnja infrastrukture za „Veliku Albaniju“ i lakše kretanje snaga NATO (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ako Bog da pa nas diktator uvede u Nato, glasaću za njega doživotno zbog toga. U inat ovim pajserima kojima je poželjno da budemo mimo sveta.

  2. Bole, staviš prst na čelo, razmisliš, i shvatiš da su oko nas sve zemlje u NATO, i da NATO može da bira gde će da sagradi bazu, gde će da prodje, čiji vazdušni prostor da koristi, i da im nije potreban put kroz Srbiju, nego da je nama taj put potrbniji. Eh ali… Bole trebaš da imaš i čime da razmišljaš.

    1. Ovaj put u potpunosti se slazem sa Obradovicem. Ovo je ostvarivanje Americkih planova koje ce da placa Srbija.

      1. Šta vam je.U kom veku vi živite.Od kad Ameri koriste puteve u osvajanjima po svetu.Oni to rade iz vazduha,ako to uopšte razumete.Pustite Boškićeve budalaštine.Do juče su ga ti isti plaćali do radi protiv Srbije(I Ameri i Albanci),a sad se kao zabrinuo za Srbiju.Malo morgen.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.