Obradović: Ideja ujedinjenja sa Albanijom kroz Otvoreni Balkan je geopolitički problem u najavi

Ostavite komentar


  1. Iako se u biti slažem sa tobom, mislim da imaš problem sa realnošću. Insistirati, očekivati, zahtevati – u Međunarodnom pravu su glagoli koji ne utiču na silu. Budi iskren ako već imaš ovakav stav – rat je jedini način da vratimo potpuni suverenitet nad KiM.

  2. Nemam nista protiv otvaranja granice za slobodan promet roba ali me, slobodan prolaz ljudi, brine. Ne zaboravljam sta se desilo kada je Titov rezim otvorio granicu sa Albanijom i koji je rezultat tog otvaranja.

  3. Gospodine Obradoviću, prokockali ste sve dobre karte, zato što ste u partiji sa prevarantima, umesto da odustanete, počeli i sami da varate. Varate se da Srbi zaboravljaju. Nema tog cenzusa koji ćete vi preći!

  4. Novo@
    Kad je tito otvorio granicu sa albanijo 1945 iz albanije je doslo negde oko 200 ucitelja za nastavu na albanskom jeziku jer do tada nije bilo,kraljevina zabranila albanski jezik u javnoj otrebi!
    Ova idila (otvorena granica) trajala 3 godine ,posle albansko jugoslovenska granica bila je nahzatvorenija granica u svetu, po narodnpj,ni ptoca nije mogla preko !
    Jos da vam ne ostajem duzan, broj albanski izbeglica tokom rezima envera hodze u jugoslaviji ne prelazi 3000,vecina bila je smestena u Makedoniji, 99% ovih migranata preko Italije migriral8 u Ameriku manji broj u Belgiji i Turskoj!!!
    Bilo bi red da objavite!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.