Obradović: Izbori moraju biti poništeni i ponovljeni

Ostavite komentar


  1. Kada govorite o tome, morate najpre zahvaliti istrazivanju i upornosti gospodina Radulovic Sase i DJB. Dakle nije to casno da preuzimate tudji trud i rad kao da je vas licni pronalazak.

      1. samo pricate i slikate se za novine a nista konkretno da se uradi ,kakva ste vi to opozicija..puna nejasnih ciljeva a od dela nista…

  2. Svaka inicijativa koju preduzme gospodin Obradovic, osudjena je na neuspeh, na radost Vucic Aleksandra.

  3. Nema više debele Poslaničke plate. To može samo kod nas da primaš platu veću od četiri radničke a da ne ideš na posao. Tvoje bolesne frustracije su prevazišle svaku meru. Nemoj se ti brinuti za narod. On je rekao svoje. Tebi to još nije jasno. Ako je tako bolje poteži novog psihijatra.

  4. Daj Boškić ostavi nas na miru već jednom.Moraš ukapirati da te narod neće.

  5. Jao ne mlatite vise, ne shvatate realnu sliku i da nemate uopste podrske sa ili bez medija, isto vam se hvata..

  6. Izbori ce biti ponovljeni kad se ti ponovo rodis. Obradovic nije naijvan on je izuzetno glup.

  7. Bole, Boleee, probudi seee… Pa, tek će vas onda rasturiti Vučić na izborima, pa šta ćeš onda crni Boško? Opet na ulicu, je l’ ti to program? Bole, neće narod da im Tanja Fajon vodi politiku, Bole. Što se pre pomiriš da si prošlost, da nema više poslaničke plate, restorana, da ti mi plaćamo stan u Beogradu, lakše će ti biti… Bole. Ti si baš relevantan političar, Bole, sa 0,2% podrške, ako imaš i toliko. Niko te nije terao, Bole, da se kriješ i četvoronoške ulaziš u američku ambasadu, Bole.

  8. Dokle ce veseljko da lupeta svskojake gluposti sto je babi milo to joj se i snilo, verovatno ocekuje mesto premijera a sto se tice neartikulisanih poziva ko ga poslusa ludji je od njega.

  9. Bice ponovljeni…ali za 4 godine! Ne pricaj vise gluposti i ne zavaravaj narod!

  10. Ajde što je on budala,samo mi nije jasno da ste vi što objavljujete još vece???izbori ce biti za 4 god!!!100%samo lupate praznu slamu!!!

  11. Sad bi hteo na izbore znas i sam da u skupstini si primo platu sad nemas nista ostavi na miru gradjane srbije

  12. Konkretni dokazi da su ovi izbori strahovito lažirani postoje. Tužno i depresivno je da praktičpno svi znaju kakvi su ti dokazi i gde se nalaze i ko o njima govori već skoro mesec dana. Apsurdno je što ti dokazi nokom nisu potrebni. Ni medijima, ni sudovima, ni narodu. Praktično nikome. Ispada da smo zaslužili da nam se desi sve ono što će nam se i desiti.

    1. Ajde već jednom te dokaze na sto, samo laprdate, ne glasam od 90te godine, ali mi nije jasno kako vam je to čovek pokrao , lažirao ili šta već , 2 miliona glasova

  13. Zasto su izbori bili ne demokratski, zato sto je SNS pobedio? Pa naravno da je pobedio kad ste bojkotovali izbore. Ne bas pametno. A kako da se nova prelazna Vlada bori sa pandemijom, isto ko i Obradovic? Tako sto nece postovati ni jedno pravilo, nece nositi masku… jedino sto Bosku nije jasno je da kad nova Vlada bude formirana, on i ovi bivsi gube sav imunitet i kredibilitet, jer postaju samo obicni gradjani. E tu su napravili kardinalnu gresku, jer tako su otvorili Vucicu da radi sa njima sta hoce, a oni na to i racunaju. Ali greska je u tome sto ce Vucic imati zakonski osnov da radi sa njima sta hoce… A da dodju na vlast bez izbora…. E to nije niti ce biti realno.

  14. Njega ne voli opozicija jer se samo on javno deklarise za ocuvanje KiM.A da li bi stvarno pri tome ostao kad bi bio neki faktor to zaista ne znam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.