Obradović: Jedino rešenje je prelazna, tehnička vlada do izbora

Ostavite komentar


  1. Milim vas dajte Bošku Obradoviću što više prostora u novinama, rijetko se može naći takvog lakrdijaša, baš je zabavan.

    1. Ja Boska ne bih nazvao lakrdijasem.Tim pre sto ne mozes ni da pretpostavis koliko pristalica medju obrazovanim i samosvesnim delom naroda ima.I svakog trenutka njihov broj se uvecava.A bojkot ciji je on jedan od inicijatora postaje opstenarodni pokret otpora..U najmanju ruku svako istrcavanje sa etiketiranjem je u ovom trenutku-neuputno.

      1. Kome se broj uvecava? Bolje recite broj ljudi koji napusta Srbiju se uvecava. Mene iskreno Bosko ne zanima zbog svoje proslosti i nacionalisticke politike ali reci da mu se broj uvecava je nekako decije. Da ste bili na skupovima u Bg videli bi ste da je vecina gradjana sredjnih godina i starijih ljudi, koji eventualno vode sa sobom unucad. Broj onih koji su potrebni , njih nema, ili ih ima jako malo. Da se pokrene neka revolucija sto je ravno SF blokbasteru, zar mislite da to iznose stari ljudi? Mladi su odavno u svet pobegli a oni koji su ovde igraju mrezne igre, gledaju filmove za dzabaka i arche brzi internet. Oni i kada bi izasli, zar mislite da su sposobni za bilo sta osim drzanja misa i tastature? Nema moj gospodine ovde nikakve srece…

      2. Čovek sam koji od 2011. ne glasa ni za jednu stranku, jer mislim da na našoj političkoj sceni nema nikoga za koga bih mogao da kažem da mi je blizak politički, moralno, intelektualno itd. Jedino što bih, kada bih morao da biram između Vučića i Đilasa (i svih onih koji su već bili u vlasti) pre izabrao Vučića. Razlog je jer sam se za Đilasa i kompaniju borio, a oni su sve izneverili, dok od Vučića ništa nisam očekivao, a on je, ma ko šta pričao, sredio ekonomiju ove zemlje. Boška ne stavljam u tu grupu, jer nije bio u vlasti, ali on je stvarno lakrdijaš. I ako su obrazovani i samosvesni (a tom delu naroda i ja pripadam) uz njega, onda teško nama. Ne mogu da verujem da neko ko je pametan ne može da vidi da je on sve, samo ne pametan.

        1. Reći kako je Vučić sredio ekonomiju ove zemlje (osim ako pod „sredio“ ne podrazumevate „uništio“), ravno je izjavi da je zemlja ravna ploča. Ekonomija nam se raspada, iz države bukvalno BEŽE radno sposobni ljudi, za sedam godina je DUPLIRAN javni dug, a državni kriminal upravlja svim sferama života. Ako verujete da je to „sređivanje“ ekonomije, onda Vam treba pregled kod psihijatra, što pre.

    2. Bolje grob nego bot, bolje bojkot nego rob,jel tako beše? Napred Bole ne mora da te vole,al ti si jedini pesticid za ove štetočine

  2. Kakva prelazna vlada sa Čedom,Šešeljem,Čankom,Vulinom…? Samo gubite vreme, malo je vremena ostalo da sprovedete i organizujete bojkot kako treba. Oni vas i zamajavaju da vam dani prolaze i da vam propadne i bojkot, što bi bila potpuna bruka. Donosite odluku i krećemo odmah u bojkot!

  3. Obradovic bi da radi po sopstvenim zeljama pa ne ide to tako covece, nije Srbija tvoje vlasnistvo.

  4. Prelazna vlada je neiskrena ponuda vrlog Vodje i satelita – Cede, Canka, Rasima i dr.
    Treba nam bar godina da se dekontaminira medijski prostor i drustvo.
    Samo bojkot, za sada.

  5. Ovo je maslo Vucica da preko Cede uvuce opoziciju u nekakvu vladu SNS,SPS,SRS, Ceda, Canakl, Ljajic, … .Kako bi dosli do reci u takvoj vladi?Cedi naravno odgovara da je u vlasti.

  6. Boškić se mnogo zaneo u pameti anju. Vreme je da shvati da njega građani nikada neće podržati.

  7. Izgleda da je Vodja sve te tobožnje lidere “opozicije” dobro platio samo da ne bude bojkot…
    Juče bojkot…danas nekakva prelazna Vlada…sutra ko zna šta…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.