Obradović: Kukavičluk Vučića

Ostavite komentar


  1. Jeste ta izjaval bila nesmotrena ali isti kontekst opozicioni kandidati svakodnevno kroiste, stoga mislim da je ovaj naslov trebao biti upucen njima.

  2. Uradio bih jedno premotavanje snimka i pogledao šta je opozicija pričala i kako se ophodila prema svojim protivnicima, a pogotovo prema građanima Srbije koji nisu pristalice opozicionog programa.

  3. Da li merilo morala moze biti covek koji u Skupstinskom holu uvrce zeni ruku , koji u programu uzivo prosle godine ponizava voditeljku Ckonjevic i to na Javnom servisu??

  4. Nevezano koga napada, ali ja sam na pocetku Dveri mislio da je ovaj Obradoivic mlad i ozbiljan politicar. Nesto novo na politickoj sceni Srbije, a sad…. cirkus najobicniji.

  5. Zaista bi trebao jedan flash back…pa se vratiti unazad na slike opozicionog rezima i sve je jasno.

  6. Gorana: Pa samo dan pre nego što je Jovanov dao tu izjavu , Vuk je Jeremić javno optužio da je brat Aleksandara Vučića glavni vođa kriminalnih grupa u Vojvodini ne pružajući za to nikakav dokaz. Izgleda da to za Jeremiće nije uvreda.

  7. Milica Orlic: Beli ima veće šanse od svih opozicionih kandidata pa i od Obradovića.

  8. Titto: On je naučio nekoliko rečenica kojima blati Vučića i to mu je glavni program.Svatili su građani o kome se radi i zbog toga ima sve manje pristalica. Da se na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima nije prišljamčio uz DSS o poslaničkom mandatu bi i sada samo sanjao

  9. Obradovicu, vama nije dobro.A sto volim sto ce vas Beli pojesti na izborima, vas opoziciju.

  10. Nisam pristalica Dveri, ali sviđa mi se što jedino ovaj mladi čovek pogađa u centar u pogledu Vučićevih karakternih osobina. O tome svedoči I parada SNS botova među ““““komentatorima““““.

  11. Obradoviću očigledno mozak ne radi, moraće da jede semenke od jabuke. Vučić u toku cele kampanje nije spomenuo ni Vuka ni njegovu suprugu, ali se kao pravi gentleman se izvinuo za nekog iz SNS.
    Drugo, kojoj kradji govori, da nije slučajno Vučić ukrao njegovih 55%. Dalje mora da bira i drugove, očigledno ni jedan mu nije iskren drug. Da ima bar jednog iskrenog druga, on bi mu rekao da nema ama baš nikakve šanse u ovim izborima. Ono što je zaradio, dobio je. Bolje da se pokrije ušima i da ćuti veoma mudro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.