Obradović: Neozbiljna odluka o izlasku na izbore na Vračaru koja razjedinjuje opoziciju

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da je Obradovic dao legitimitet Vucicu onim strajkom gladju, kad ono…

    1. Legitimitet za šta. Pojasni ili bi samo da kritikuješ. Ajde i ti oreduzmi nešto sto će predsedniku oduzeti legitimitet. Svi smo u tome zajedno. Ne treba uvek čekati da neko drugi nest uradi za nas. A ako ti je dobro, onda ništa.

  2. Poverenje su izgubili jos odavno, a uzece kao i uvek, neke pare ili po neku funkciju, sto im je i najvaznije. Na Vracaru lazna opozicija komunistima od 1990. do danas.

  3. A sto se vi sekirate za „razjedinjenu opoziciju“ gospodine Obradovicu ? Pa vi ste vise puta dokazali da niste opozicija.

  4. Nemogu da razumem! Niko se ovde ne bori za narod već za funkciju i pare, mala zemlja a toliko stranaka izgleda svi hoće leba bez motike. Iskreno stvarno jad i beda. PS…MA JE..TE SE SVI!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.