Obradović: Nisu me zvali iz policije i tužilaštva da dam izjavu, neću se pozivati na imunitet

Ostavite komentar


  1. ne moraš Boško da se pozivaš na poslanički imunitet, pozivi se na bojkot, možda ti upali u policiji.

  2. Strajkac gladju danju, a zderac hrane nocu ima svoju knjigu Kriminalni krugovi. Bas me zanima da li je u njoj objasnjeno prisustvo i uloga americkog ambasadora u RIK -u tokom izborne noci 2016. god. i naravno poreklo Obradoviceve imovine?

  3. Milsim da se oko ove izjave da traži od tužilaštva i MUP-a da se procesuiraju sve afere o kojima se godinama ćuti nije konsultovao sa vođom Đilasom jer tu će on najviše nagrabusiti!

  4. Podrška g – dinu Obradoviću u borbi za demokratizaciju Srbije!
    Pitam se gde su ostali tzv. borci za „evropske vrednosti“ dok Srbija svakim danom tone sve dublje u tiraniju, dok se članica Demokratske stranke šamara od pristalica SNS ispred Skupštine pred očima policije, neki ljudi iz te stranke hoće da smene predsednika DS Lutovca i da idu na izbore? Lider PSG Sergej Trifunović mašta da postane lider opozicije sa 5,5% podrške, a misli da će svi koji su glasali za Sašu Jankovića glasati sada i za njega… Da nije tužno bilo bi smešno

  5. Zovi Jeremica da uleti da ti spase obraz… a da ne mozes, on je izasao iz SzS.

  6. Sve ovo što radi Obradović nema veze sa izborima već sa njegovim pokušajem da dodje do nekog novog simpatizera jer postojećih nema puno.

  7. Neće Obradović ni moći da se pozove na imunitet, uskoro se skupština raspušta, kao i pred svake izbore, i on neće više biti narodni poslanik, tako da neće imati na šta da se pozove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.