Obradović: Novim zakonom se samo legalizuje pljačka koju sprovode javni izvršitelji

Ostavite komentar


  1. „Ako su sudovi preopterećeni zašto nije povećan broj sudskih službenika“

    Ne samo njih, nego svih. I službenika (sudskih izvršitelja) i stručnih saradnika i sudija.

    „Kada ćemo rešiti to ključno pitanje šta se dešava kada je država dužna građanima? “

    Nikako. Odeljenje za prinudnu naplatu NBS u Kragujevcu vrlo često dobija nalog da se u slučajevima kada je država dužnik – pravi blesava i da maksimalno oteže, razvlači i odlaže.

    „5.000 evra“

    Zašto 5, a ne 7? Ili 3?
    Ili, zašto fiksni iznos, a ne procentualno – npr. nema prodaje ako je dug manji od ordeđenog procenta vrednosti nekretnine?

  2. VELIKO ZLO I DERIKOZE SU I NOTARI. NJIHOVE TARIFE SU PREVELIKE! NASLEDNICI PRVOG REDA ZA STAN OD 60KV. PLACAJU TAKCU PO 500 EVRA!!! A NIKAKVU NASLEDNU TAKSU. PA PO CEMU SU ZASTICENI KAO PRVI NASLEDNI RED?
    NORARSKE TAKSE SU NA OSNOVICU OD DO, STO TREBA ISPRAVITI, STRUCNJACI NEKA SE POZABAVE TIM.
    MOLIM I NOVINARE DA SE BAVE OVIM DERANJEM KOZE NARODU!

    1. Da se nadovezem na vas komentar o „izmisljenim“ strukama i drzavnim derikozama. Jos jedan u nizu je i upravnik zgrade. Stambeno je i dalje nadlezno za vecinu stvari odrzavanja,za koje ih placamo mesecno preko Infostana a nametnutog upravnika samo nas ulaz placa dodatno 14 hiljada mesecno sto s’vremena na vreme okrene telefon istog tog stambenog.

  3. Dragi gradjani ,znate li ko vama piše zakone,da baš ,ko piše zakone,dali je to brisel ili globalisti iz USA.Ko usvaja to znamo,ali ko piše je veoma tajnovito,to što stoji da zakon predlaže vlada je poluistina iz razloga ko to daje tekst vladi.Sva prilika da sve zakone za srbiju se pišu van Srbije pod budnim okom venecijanske komisije koja je pod budnim okom USA globalista

  4. H V A L A
    Ovo je zaista za svaku pohvalu. Iscrpno, sveobuhvatno. Strucno.
    Svaka cast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.