Obradović o „Porodičnoj šetnji“: Ne damo gej paradu u Čačku iako je nije ni bilo

Ostavite komentar


  1. Auu,sad će Lepomir da se naljuti na Veseljka…a zimus uživao ispod zastave duginih boja,i da nije imao uši smejao bi se oko cele glave…

  2. Uh, daleko bilo da Srbi udju u 21. vek. Samo od litije do litije, od slave do patarica, pa do preslave. Pa kada se razbolis poskropi se svetom vodom ili da ti baba gasi ugljevlje. Kome trebaju lekari, kad pravoslavna molitva sve leci. Jer tih 50 ljudi koji zele da zive normalan zivot zaista ugrozavaju Srbiju, vise od dzipova bez tablica, dilera u skolskim dvoristima, histericnog Velikog Vodje I ostalih spodoba. E jadna bi Srbija bila ako im posle ovih grozomornih naprednjaka, dodju ovi pravoslavni talibani. I jos se cudite sto vam dece beze u normalni svet. Tek ce da beze. I neka.

  3. I sad nek se zapitaju ostali iz opozicije šta rade rame uz rame sa ovim konzervativnim desničarskim! Ja na te zajedničke demostracije opozicije ne idem baš zbog ovog lika koji je isti Vučić po mnogo čemu ako ne gori od njega.

  4. Zbog ovih i ovakvih Srbiju napustaju mladi pametni ljudi. Nije sve u parama vec u SLOBODI. Slobodi da volis nekoga po svom izboru, a ne po izboru ovih uzasnih ljudi. Nisu protiv Obradovica samo oni koji imaju sklonosti istom polu. Protiv njega su svi koji shvataju da je ogranicavanje ljubavi samo pocetak. U nastavku ovakvi ogranicavaju i druge slobode. Sto je evidentno pokazao njihov prethodnik Vucic.

  5. Treba da shvate da su prvo hrišćani a tek onda pravoslavci. A to što rade nema nikakve veze sa hrišćanstvom, parada taštine i pobijanje osnovnih hrišćanskih vrednosti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.