Obradović: O sankcijama Rusiji građani da se izjasne na referendumu

Ostavite komentar


  1. Kad je Obradovic u pitanju sve je po onoj“Lupi pa ostane ziv“ ali iritira sto on to vrlo cersto radi.

  2. Uvek si bio neobičan ,a sad si i nešto gore.U ovo teško vreme trošiti pare na referendum je skok u provaliju.

  3. Ajde, Boško, ne budali!!!! Zna li on koliko referendum košta? A i kakva je korist od njega!

  4. Jedino realno rešenje ,takva sudbonosna odluka ne može se prepustiti pojedincu ili nekoj političkoj opciji !

  5. Proveriti da li Dveri, Zavetnici….. primaju neka novcana sredstva iz Moskve i preko njihovih ekspozitura u Srbiji.

  6. Pa videli smo da je jedan Referendum , na pitanju Ustava Srbije, vec bio brutalno pokraden. Zasto sada insistirate , gospodine Obradovicu , na novom Referendumu sa kojim ce se dogoditi isto i biti falsifikovana istinska volja naroda ?

  7. Evo, i ja razmišljam da li sutra za doručak da jedem burek s mesom, ili sa sirom? Jako bi mi pomoglo ako bismo organizovali referendum po tom pitanju, pa da znam šta da izaberem.

  8. Začepi udbašu ko tebe šta pita. Idi prezalogaji nešto tokom štrajka glađu, kao i obično.

  9. E moj Boškić, to nije podela na one koji su za NATO i one koji su protiv uvođenja sankcija Rusiji, već podela na one koji su za Srbiju kao normalnu pravnu i demokratski državu i normalan život i one koji su za Srbiju kao rusku guberniju, diktaturu bedu i patnju, to bi bilo pravo pitanje za referendum.

  10. Obradoviću, nemojte samo pričati, pokrenite peticiju sakupljanje podpisa za referendum, pitali se nesto i nas narod ili nista.Uradite nesto, ako smo neutralni onda ostanimo.

  11. Tvom mozgu je bilo dovoljno da te vucic ubedi da zavolis okupatore i agresore. E moj ucitelju, i ti vaspitavas nasu decu i unuke!

  12. Boskov predlog ima za cilj sprovodjenje referenduma iz jednog razloga – to se najlakse falsifikuje. Mozete da glasate kako hocete rezultat ce biti namesten kako nam treba. To je srbijanaska demokratija 21 veka. Ljudi vise nisu zainteresovani nizasta. Sve da propadne, pa sta?

  13. Ti obradoviću i sa sankcijama koje nam zbog rusije uvedu ima da živiš odlično,a običan narod ima da gladuje deset godina…..razmisli malo bolje

  14. Sta ce nam referendum kada je predsednik Srbije 100 puta rekao da dok je on predsednik Srbija nece uvesti sankcije Rusiji.
    On je od reci

  15. Srbija je na izborima dala ovlastenje Predsedniku i Vladi da umesto nje donosi odluke,narocito one teske. To je valjda smisao politike. PS Apsolutni sam protivnik ove vlasti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.