Obradović: Odložiti izborni proces

Ostavite komentar


      1. Kako ti ne dosadi vise lupetati,da li ti ista radis u zivotu ili da li mislis raditi,a i sta bi radio narod placa tvoj nerad,od tolikog nerada masta radi svasta mastaj …mastaj i samo mastaj

        1. Ma da jedva cekamo da odlozimo..zato sto kaze Bosko…ma daj bre..radi nesto da za 4 godine budes iznad cenzusa

      2. Nije moguce da i vas cenzurisu, zbog toga ne objavljujete tekst o Zdravku Ponosu koji komentarise Vulina, zabranio vam je ta neznalica koja zabada nos u stvari u koje se ne razume, i on je ministar odbrane,uspesan kao moja baba jer ne da ljudima, koji se u to razumeju,ni da pridju.Sramora i bruka .

        1. A,Ponoš se razume?U Ponoševo vreme su čerupana dva aviona da bi jedan leteo, a Ponoš se žalio da nema para za avionske akumulatore, a magacin mu bio pun akumulatora, nije ni znao… Nego, neka nam Ponoš objasni kako se preko noći od poručnika postaje general, a da nije ni četom komandovao.

    1. Vi botovi samo mislite na vlast,strašno,vlast bude i prođe a život je samo jedan ma kakav god bio.

  1. Ama čekaj malo Bole. Pa vi ste bojkotaši, jel tako beše? Pa šta se vas onda tiče kad će biti izbori? Znači u pravu je ona klinka što kaže da se spremate u potaji da izađete samo ako vam AV malo popusti. Cccc. Ništa novo u SRB. Živi bili pa videli.

  2. Ahaaaa… „u tom grmu leži zec“ ! E, pa ne može , ima da izadjemo da glasamo pa neka „grmi more i mramorje“ a i trubači i epidemiolozi ! Hoćeš „stati nogom poganom ali samo do tog ‘kamena’ , do tog ‘bedema’ …
    Za sada , ti si jedini koji je uputio pametan predlog ! Plašim se da ćeš i ostati jedini .

  3. Ispravno,životi ljudi su valjda najvažniji,izbori mogu i da se odlože dok ovo sve neprođe.

  4. Sta uradi crni Bosko sa ovim virusom, sada ces biti ti kriv za sirenje bolesti pred izbore, mozda i Djilas ali vi ste svakako najodgovorniji.

  5. Boško Obradović misli da bi ga i takva situacija spasila od sramote koju stalno nanosi ovoj zemlji i narodu.

  6. Gospodine Obradoviću, kakve vi veze imate sa izbornim procesom? Da se slučajno niste zabrinuli za zdravlje građana Srbije? Šteta što ne možete da idete malo na brčkanje i trošite tuđe pare.

    1. Ovde vecina komentarise Obradovica, niko ne komentarise tekst i to sta je napisao.

  7. Jedino ovom čoveku ide u korist ovaj Korona virus. Obradović je svestan da ne može da skupi potpise a sada traži da se izbori i odlože, koja je to sramota.

  8. Bosko dzaba,i 10 godina jos da ti daju do izbora izgubices. Kako ti to nije jasno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.