Obradović: Odluka da se Vučiću dodeli orden Svetog Save sramna

Ostavite komentar


    1. Dodijeliti orden SVETOG SAVE kriminalcu dodiku to je veliko ponizenje pravoslavne crkve samog ordena SVETOG SAVE. Nije moguce da smo toliko nisko pali.

    2. Za početak, ne zaborviti i shvtiti da smo u mračnom vremenu koje će pre ili posle proći.

      1. HOCU I KA ORDEN!
        Za trpljenje svih manijaka koji su vladali i njihovih parazita koji su to sprovodili. Ne salim se uopste!

      2. Srpska posla i podele su neminovne i pogubne kao i uvek nažalost. Vučiću , izvini se i vrati orden radi mira u državi.

    3. Kolektivno osnovati novu crkvu koja je bliska Vatikanu. Druga opcija je da budemo poturceni tj deo turske imperije na cemu radi ova fukara na vlasti a i SPC vrh to sve aminuje, valjda misle imace vise posla…..!

  1. Kosovo su izdali Tadić,Jeremić,Đilas i Obradović.A širenje mržnje,silovanje i vešanje vrše isto tako Tadić,Jeremić,Đilas i Obradović.A uvek svoj prljav veš bacaju na druge.

      1. Ako je orden mogao dobiti Palma, onda bi trebalo da ordenje dobije Velja ILIĆ zvani Velja Stolovača iz oblasti kafanskog lajanja jer je tome posvetio ceo svoj život.

    1. Pcigledno nepoznavanje stvari,upravo je Vucic,Seselj,Dacic bili na vlasti i izgubili Kosovo,a za vreme bombardovanja se useljavali u stanove od 150 m2.Steasno je kako smo primitivni.

  2. Imam bolju ideju…odmah za Sveca SPC…šta ima da se čeka? Ili da prvo bude dr pravnih nauka pa onda za sveca? A u medjuvremenu nek sve pokradu i izbace sto vise porodica na ulicu. Posteno!

    1. Kako vas nije sramota da tako pricate.Stidite se recnika .Samo da znate ko sta drugom misli zlobno sve mu se vrati pa vi sad govorite te strasne reci.

  3. Obradović je kao klinac. Gleda sve po površini. Patrijarh je ovim odlikovanjem stavio Vučiću sto kilograma na ledja. To odlikovanje će ga pritiskati sve vreme. Putin ga je takođe pritisnuo, kad je rekao da samo priznaje 1244.Tako rade mudri ljudi. Obama je dobio Nobela u napred. Valjda nećemo imati hudu sreću sa Vučićem, kao ameri sa Obamom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.