Obradović podneo inicijativu o proveri ustavnosti Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti

Ostavite komentar


  1. Bosko? Sta reci osim: pametan momak , talentovan politicar.Srbi,cuvajte ga i podrzite,trebace.

    1. Usvojen zakon u vucicevoj Skupstini .
      Ja sam uvek uz vlast,izjavi i ODA SVOJ INTERES .

  2. Apoliticna sam,ali gosp.Obradovic je u pravu.
    Koliko gradjana Srbije je upoznato sa USVOJENIM zakonom u vucicevij Skupstini,o OPSTOJ IMUNIZACIJI STANOVNISTVA I SANKCIJAMA ,?
    Zakon je predlozen 4. Maja ,u vreme vanrednog stanja?
    Zapanjujuce je koliko smo nezainteresovani i neobavesteni.
    Decu ce nam oduzimati SOCIJALNE SLUZBE I PRINUDNO VAKCINISATI,NECEMO MOCI ZASNOVATI RADNI ODNOS,REGISTROVATI AUTO, IZACI IZ ZEMLJE ….
    U cije ruke stavljamo nase zivote ?Nadimak ,obojice doktora cula je CITAVA SRBIJA ( nijedan nije odgovarao ,jos od 2000 i 2009 )
    UZMITE SE U PAMET I NE NADAJTE SE “ nece mene,moju decu ,unuke …..moje voljene.

  3. Bosko,
    Upravu si za sve i posten si Srbin.
    Ali si sebi zabio noz u ledja kad si se uhvatio u kolo sa Djilasa i ovih propalica iz opozicije koji nepostuju Srbske interese.
    Svi smo svesni da ce Vucic izdati Kosovo, ali isto su cinili i Tadic, Jeremic prethodno.

    SAM DO POBEDE….

  4. Jos jeftinog populizma?

    I u slučaju kada nema pandemije, neko ima vlast nad vojskom i policijom, načelno resorni ministri, a zapravo Predsednik-Autokrata.

    Ministar Lončar nije imao snage da se izbori za povećanje plata zdravstvenim radnicima – mada je pitanje da koliko je tačno pokušavao, ali je Gazda iskoristio priču – pa na šta drugo, do jeftin populizam, identično Bošku. Pisali ste koliko medicinskih sestara napušta zemlju svake godine, koliko lekara…

    A ovi što „baš neće“ da se vakcinišu – evo gde se ekstremni desničar postavlja kao lider „ugnjetavanih“, bez argumenata – jasno.
    1. Vakcine neće biti dovoljno da se vakciniše najugroženija populacija, verovatno do kraja naredne godine
    2. Lečenje antiviroticima košta ~3000 eur / tretmanu, ima negativnih efekata i nije pouzdano
    3. Ti što se busaju kako neće da prime, ionako ne spadaju u ugroženu populaciju i… neće da je prime, sve i da žele. A kako se oni osećaju prema svojim roditeljima, babama, dedama?
    4. Vakcinacija je društvena odgovornost, kako će se Drugi Najveći Legalista osećati ako mu neki magarac koji isteruje svoja prava zarazi roditelje?
    5. Boško je, može biti, primetio da je država u kolapsu? Otkazi, zajmovi, kolaps zdravstva? I ceo svet, može biti?

    „Ministar Zdravstva ima prevelika ovlašćenja“ – gde je tebi pamet, zamišljaš diktaturu zdravstva. Ako se baviš književnošću/demagogijom/studiranjem, bavi se malo koliko je truo zdravstveni sistem, nameštenim i neracionalnim nabavkama – bavi se tim, TI LIČNO, nemoj slučajno da se konsultuješ sa nekim ko se u to razume…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.