Obradović predao Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti i zakonitosti nastavka izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. Najbolje bi bilo da sve stranke izađu na izbore, da se odmere snage, da narod izabere ali opozicija to ne želi jer zna ishod izbora, a to je svakako njihov ubedljivi poraz.

    1. Znači, najbolje bi bilo da Vučić i SNS imaju sve televizije, da na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom oni imaju 1.000.000 sekundi a opozicija samo 20 i da na izborima vidimo ko je jači. Ma bravo genije. Šta jedeš kada si toliko pametan? Hajde da igramo fudbal, samo mi ti odsečeš nogu, pa da vidimo ko će da pobedi.

    2. Mico, jel ima šunke ili i dalje podriguša? Kada tvoj šef oslobodi medije, eto slobodnih izbora, pa neka pobedi ko je bolji. Sve dok na RTS-u i ostalim nacionalnim televizijama ne čujem šta je to Krušik, ali iz usta opozicije, nema ništa od poštenih izbora.

  2. Ja ne razumem opoziciju ako je i ima,jer vidim da se samo Obradović svim silama bori kako god nekome izgledao?Zar je moguće da ne možete svi da stanete uz jednu osobu,pa neka to bude i Preletačević Beli,Popaj..,samo da skinete ovo zlo sa trona!Na izbore još ne treba još ići jer nemate šansu zbog medijskog mraka i cenzure.Bojkot za sada.Ali možete zajedno deliti letke,organizovati medije i ljude kako bi narod više saznao o korupciji,lažima,reketiranju,zabranama i pretnjama koje ova diktatura sprovodi!Gospodinu Đilasu,ako je stalo do obaranja Vučića preporučujem da stane iza drugih opozicionara jer ga narod više sigurno neće glasati.Bio je na vlasti i dokazao se.Za mene Srbiju mogu da vode samo one političke partije i ljudi koji nisu bili na vlasti.Samo ove skloniti i seći krila pri pokušaju preletanja jer će toga biti.Takav im je obraz.

  3. MOLIM redakciju danas,DRAZO dali ti stvarno mislis da Obradovic je neki politicki Faktor nema podrsku SKATA koji ga je ugurao u skupstinu,dajes mu toliki prostor da bi poljoprivredika od66 godina sa svojim pajtosima bacaju po podu i cepaju sako KAKO BI SE OSECALI DA NEKOG VASEG

  4. E moj Obradoviću, bolje da si inicijativu odneo na kvantašu pijacu, imao bi veće šanse. Kakav crni Ustavni sud, ta toliko značajna institucija se samoubila, već neko vreme (5 godina) ne daje znake života. Možda je posredi hibernacije, videćemo. Istorija nas uči da se Ustavni sud mnogo puta budio iz hibernacije čim se promeni vlast, odjednom počevši da radi ono što mu je obaveza po propisima. Nema pravne države dok neko te beskičmenjake ne podseti na profesionalni, obavezu, moral, da mogu da poltronišu u političkom životu, a tu gde su, da pošteno zarade debele plate koje idu iz našeg džepa

    1. Strajk je poceo zbog Kosova a onda se Bosko ukljucio i poceo da strajkuje iz samo njemu poznatih besmislenih razloga, hoce covek da skrene paznju na sebe.

    1. Jer je to sloboda medija, za koju neki neopravdano tvrde da ne postoji, i svaki političar ma koliko minoran bio, ima pravo da iznese svoj politički stav.

  5. Kako je proslo van. stanje tako nam se vratili organizovani botovi!!!! Izbori se namestali devedesetih bez problema, a sad se vec zna rezultat, samo da se obavi formalnost!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.